Nevím jestli jsem měl kliku ... ale na suchu pecka, nehlučí a pocitově se mi na tom jelo líp než na Mitasce ...
Nicméně, napršelo a to bylo jak kdybych jel po ledu. Takže jsem jí sundal a s třetinou vzorku někde kolem 4000 km letěla do popelnice... Znova jí zkoušet nebudu.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Mám Schinko 705. Hned prvních 100 km mi pršelo. Tak to jsem se bál a jel hodně opatrně. Teď mám najeto asi 4 tisíce. Jsem spokojený. Na suchu jak přibitý, na vodě a v chladu se mi na nich jezdilo lépe než na předešlých 07. Půjdu do nich znovu.
Upřímnost nadevše
Pertla> ten kamarad cos nas potkal v MNE tak na nich odjel 2 dovoleny a na mokru jsem se ho na svych TKC80 sotva drzel. Akorat se sebou pak v Madarsku v zatacce mlasknul, ale to bylo sucho. Jen trochu hladkyho asfaltu, bordelu a nafty...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Dal jsem Schinko 705 zatim jen na zadek. Pocitove lepsi nez Mitas 07,na vode jsem nepocitil vyraznejsi problem. Na predku Heidenau.
Jsme zvedavej na najezd.
norv - mam Shinko Adventure trail 804/805 na KTM1190R, odjazdenych cca 7000km, drzia dobre na ceste, dost znesu aj na tvrdom kamennom a skalnatom podklade. Vzhladom na to, ze je to dost tvrda zmes, tak nie je dokonala v chladnom pocasi na asfalte, za dazda som vyrazny problem nezaznamenal. Najvacsie plus je pomer tych dobrych vlastnosti k cene (3500 CZK za sadu). Predna ma 7000km a 2000-3000 km este da. Zadnu som kvoli defektu zboku stupla vyhodil po 5000km, este 3000 km by dala urcite bez problemov, a to dostali pekne zabrat na Balkane. Dialnicna rychlost do cca 160 km/h (podla GPS)- ziadne trhanie ani ulamovanie stuplov.
Ahoj díky za info,, no já budu doufat, že dá 12 000 km
Pročítal jsem i revzillu a po názorech je zkusím.
díky všem za názory
Upravil norv dne 31.01.2019 07:26
Obul jsem na 1150gsa Shinko 804/805. Zatím mám najeto 3,5 tisíce a s předkem jsem pro mé účely spokojen. Většina je kolem baráku a v
nyní větší procento polňačky, odhaduji asi 20-30%. Přední drží mimo asvalt dobře, ale zadní jí nějak nestíhá. Když polňačka navlhne, tak je to ještě v pohodě,. Po mokré trávě se s přední dá kratší úsek velmi pozvolna zvládnout, zadní však již pro tento účel vůbec nestíhá. Pokud potřebuji přejet lesní cestu rozoranou od lesáků, když je na cestě samé bahno, přední už to bez pomoci zadní sama nezvládne.
Co obouváte pro tyto účely? Pomohlo by mi něco od Mitasu? Nerad bych se ale úplně vzdal jezdění po silnici. Shinko 804/805 jsou na silnici celkem fajn, jen nejsou moc do chladu současně s vlhkou vozovkou. Nájezd zatím nemohu hodnotit.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Čau tak přidávám recenzi na 805 a 804. Za mě cena / výkon super..
Zatím mám najeto 12 000km a ještě tak 1000 daji. Jezdil jsem tak 2000 km šotolina zbytek silnice a ještě z toho 5000km naloženej ve dvou. Jediný kdy klouzla bylo v Chorvatsku na mokru, ale tam klouže skoro vše.