No jo tohle sem našel taky ale nic konkrétního tam neni na origo elektrice k mlhovkám jsou dvě relátka který nevim kam přidělat a jeden divnej konektor kterej taky nevim kam má přijít.No asi to budu muset celý rozhodit a špekulovat.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pokud budeš dělat tak pojistky jsou nalevé straně posměru jízdy jakoby pod zobakem a relé (žluty) je uplně vespod pod jednotkama vzhuru nohama , dělal jsem to MrGS na adventuře a to jsem to jen hledal ale počítej že rozebereš celou moto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
JJ je to uplně dole pod těma jednotkama a myslím si že konektory najdeš že ta základní elektrická větev bude stejná a jen se bude dosvazkovávat... Kam budeš dávat vypínač? Na řidítka na šrouby co je držej???
Jo mám k tomu držák na ten prostředek ale to se mi nelíbí takže celou tu krabičku dám ne levý řídítko a doobjednám tu klemičku.
já jsem někde četl,že origo mlhovky na to dodělat nejdou...ani nevím proč.Možná skrz Can bus,ale prej to nejde
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Podle katalogu ND je to retrofit kit tzn. že to tam dodělat jít musí .Mám tohle a potřebuju to tam nějak vimplantovat.
Upravil toli dne 05.01.2012 20:53
no,já nevím."Prodávám,jak jsem koupil" ....a není 100x jednodušší tam dodělat mlhovky od TT nebo něco takovýho?Natáhneš jednoduše k baterce a je to.A taky asi víc vydržej(co se týče pádu)
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na ty sejřim mě se víc líbí ty origo.Je tam tlačítko, všechno je to na konektor ,kromě toho kam to přidělat na motorku na tom neni co vymejšlet.
Zdar Toli já to dělal na svém je to tak jak píše Servisák a zapojení toho konektoru na moto je nahoře pod krytem nádrže na tom svazku kabelů na moto je záslepka kterou vycvakneš a do ní připojíš kabeláž od mlhovek je to ta placatá zásuvka v ní asi 4dráty já sem nádrž ani neodkrytoval ale může se tam hodně špatně je lepší to rozdělat.
TOLI, nádrž je lepší sundat, budeš mít podstatně lepší přístup. Zítra ti to můžu vyfotit, jak je to na motorce - mám zrovna jednu adventůru s tímhle doplňkovým kitem doma.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo dík fotit to zvlášt nemusíš.Nějak na to přijdu.Ted se snažim rozchodit ten reprom.A beztak musim shodit z motorky pár věcí kvůli něčemu jinýmu.
Tak mi tam nikam nepasuje to relátko kolejnička pod jednotkama sice je ale je menší - spíš na nějaký čidlo nebo konektor. Relátko tam zacvaknout nejde a nikde sem žádnou jinou nenašel.A to sem otočil celej ten plast vzhůru nohama.
TOLI napsal:
Tondo dík fotit to zvlášt nemusíš.Nějak na to přijdu.Ted se snažim rozchodit ten reprom.A beztak musim shodit z motorky pár věcí kvůli něčemu jinýmu.
V pohodě. Já stejně nakonec dělal odpoledne na 1100 a nestíhal, takže jsem z té Adventůry nádrž ani nesundal.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Toli ono to relé je schovaný v takovém jakoby domečku mezi trubkama co se rozdělují od krku řízení a dost blbě se to tam zadělává jo a to rele je tak vzhuru nohama tak se nediv...