Vevis ak bude dobre počasie tak dojde v Sobotu sa pozrieť.
Alda dufam že spraviš sraz aj ty.
Fifa omluvam sa že som minule nedošiel.2 krat som sa chistal na šumavu a 2 krat so tam nedojel.Dufam že aj tento Rok spraviš sraz a dufam že mi to vyjde.Chistam sa navštivit kamaratu v Havirove FM OV ZDAR BUH a pokračovat na šumavu.Dufam že mi to vyjde.
no ještě aby jsi nejel ty homiku! S kým bych se tam po večerech muchloval
Pámbůh s námi a zlý pryč..to zas bude v álejích nablito...
Ale těším se na vás prevíti
2 Remus511 - vem sebou i toho erotomana z Libně...
2 Milosch - prima že jedeš taky, můžem to vzít cestou společně.
nápodobně Blůzberry,mohl by jsi vzít nějakou domácí slivovičku,tak na košt
Jo a změna,možná přijedu se svou novou polovičkou + ty dva homici Remus a Servisák
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo a změna,možná přijedu se svou novou polovičkou + ty dva homici Remus a Servisák
Tak vcera jsem pozval na sraz pana Hanibala!Byl z toho vcelku dojatej a motorkare prej povazuje za jedny z nejpohodovejsich lidi,ktere v hospode mel.Kdo ho nezna,tak jsem nasel na youtube video. YouTube Video Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Kdo nevi,proc mu rikam hanibal,tak zde foto Anthony Hopkinse.Myslim,ze podoba tam je.
Čéče, tam to bude jak v Holywůdu na Oskarech - mě si lidi pletou s Belmondem a Redfordem, Remuse zase s Menšíkem.. Bude to tam samá celebrita
Upravil bluesbery dne 08.03.2010 08:52
Ja myslim,ze se Bluesberry spis podcenuje.Me vzdycky pripominal Angelinu Jolie!Jsem se ani nedivil Emilovi,kdyz se na nej na srazech vzdycky sapal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Ja myslim,ze se Bluesberry spis podcenuje.Me vzdycky pripominal Angelinu Jolie!Jsem se ani nedivil Emilovi,kdyz se na nej na srazech vzdycky sapal.
Jo, něco na tom bude, zrovna dneska dopoledne mi Emilio volal , tak jsme domlouvali letošní Garmich.. A taky moto veletrh v Brně, asi se tam sejdem v pátek..
Upravil bluesbery dne 08.03.2010 13:36
jen abys nejel domu sam
Bez obav,pane Vachmajstr!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takze se taky hlasim. Kdyby jsi mel nejaky potrebu cokoli poresit ci pomoci, tak dej vedet. Rad pomuzu s organizaci, ci s cimkoli jinym.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Je to k vzteku, ale stejně jako loni se termín Jarního setkání BMWGS opět přesně kryje s víkendovou akcí pořádanou firmou mojí paní, na kterou tradičně jezdíme již deset let. Kdyby alespoň jeli někam poblíž Broumovska, byl by problém vyřešený, ale tentokrát je cílem sice krásné, ale příliš od Machova vzdálené Srní na Šumavě. Být to na mě, priorita je jasná, ale v tomto se musím svojí paní podřídit...
Přeji Vám všem krásné počasí, bezbolestná rána a pivo jako křen. Chlapům na odjezdu do ciziny přeji šťastnou cestu, ať se Vám maléry na hony vyhýbají a šťastný návrat domů.