Soldier napsal(a):
No jo tomu Petrovi jsem volal, právě že neumí vyvážit ale prej to dělá někdo kousek od něho.Mohli by jsme se u něj sejít kolem jedenácté v sobotu a já bych se kouknul jak vypadaj ty karoo a kdyžtak bych je tam na týden hodil.
Hele nejlepsi by bylo kdyby jsi se v sobotu zastavil u me a vybral jsi si, ja ti je pak klidne autem k nemu hodim at ti je prevlikne, ja bydlim kousek za Vratislavicema tak to neni k nemu tak daleko
Pneu bych bral... Díky za mail, když já se na net nedostanu běžně přes tejden. Jestli máš ještě ty touancky tak je beru, Karoo si asi bere Lukáš. Takže já bych je třeba vzal i s Mitasama alespoň je vyzkouším... Tak řekni kdy a kde...
Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 17.04.2010 20:03
TAk zitra v 9.30 na ESSU. V 10.30 musime byt v Kurivodeh, to znamena ze kdyz to vezmem prdelkama pres jested tak nam to 45min zabere a tak musime vyjet nejpozdeji v 9.45. Jeste teda potvrdte kdo jede, at zbytecne necekame na nekoho kdo nepojede.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 17.04.2010 20:15
Tak já jedu určo.Díky Pardálovi už mám špunty a nemůžu se dočkat až vyskouším trochu těch polňaček, šotolinky...
Bo na silnici s těmi špunty to je takový nějaký divný snad si na to zvyknu.
Upravil Soldier dne 17.04.2010 20:16
Přidané 18.04.2010 22:47
No, dali jsem si to dobře, trochu jsem si zajeli cestou necestou do Osečné, pak jsme se potkali s Tomem v protisměru (když jsi to otočil domů) no a stíhali jsme ho až do Kuřivod. Tam už byl zbytek party a vyrazili jsme do lesů. Chvilku jsme s nimi drželi krok, dokud se jelo po cestách, jakmile však přišlo na cestičky a výjezdy, tak už jsme se váleli... Zhodnotili jsme to jednomyslně, že to je nad naše síly a potupně jsem se zase oddělili
Soldi stejně pospíchal domů, tak jsme se od Kuřivod procourali přes Hradčany a Hvězdov do Stráže na zmrzlinu a pak jsme každý jeli dom.
Je znát, že Tom s klukama jezdí off o nějaký ten pátek déle, co je pro ně pohoda a lahůdka, to pro nás byl problém...
Až na ten tvůj problém to ale bylo celkem OK, počasí vyšlo naprosto perfektně.
Doufám, že to dáš brzo dohromady
BMW GS = stroj na radost
Přidané 25.04.2010 22:00
Dobře jsme pojezdili, motali jsme se na Frýdlantsku a od větrníků na Vysoké směrem k Hrádku - moc pěkné. Akorát jsem nestihl ani jednou vytáhnout foťák, ale fakt to byl nádherný den.
Nakonec jse zůstal sám a ještě jsem "zabloudil" lehce do Polska, ale nakonec jsem našel cestu domů, tak to dobře dopadlo
BMW GS = stroj na radost
Přidané 26.04.2010 15:14
Bubo: to je skoro jako by jsi vyjmenoval můj sobotní program, jenže v protisměru
Akorát já to měl i s "plavební vložkou" při otevírání Smědé. Sobota se prostě extrémě vyvedla. Motorku jsem vytáhl v osm ráno z garáže a zpátky tam šla v jedenáct večer
I přesto, že jsem si pochroumal kotník šlo zatím o letošní nejlepší den.
Zato dneska mě jímá hrůza při pohledu z okna, ale co se dá dělat do Liberce prostě musím
Přidané 26.04.2010 17:12
adventure73-pardal napsal(a):
Soldier napsal(a):
Dnes to bylo fakt super, konečně jsem těch špuntů trochu užil.
Jak teda ta E10 jezdi? je na asfaltu hlučná? A byl tam rozdíl proti ty sjete Karoo?
E 10 paráda, zezačátku mě přišlo že to nějak plave ale bylo to v hlavě , pak to nějak samo přešlo, hlučné nejsou vůbec a oproti těm karoočkům pěkně držej v zatáčkách plynulej přechod...
dněs jsem jel za deště z liberce a dobrý, zkusil jsem to klopit co mi strach dovolil a
Jen se bojim že mi do tý AAlbánie nevydržej, prej za to moc tahám
Přidané 26.04.2010 19:57
Aha tak to je jiná ,tak to mi ty gumy teda vydržej
Dnes ráno jsem jel v nové vestičce a to jsi měl vydět jak skoro všechny auta málem vjely do škarpy jak se mi vyhejbaly
Přidané 26.04.2010 21:17
Jo jo, barvička funguje
Stáhnul jsem si do kompu trasu z neděle a trochu ji upravil do ideálního stavu. Pokud se mi povede podle toho navigovat, tak by to mohlo být super. Je to asi 60 km. Za tím prvním potokem (tam jak byly málo přirostlé ty drny) by to mělo pokračovat mimo asfalt ještě jednou přes potok. Upravil jsem i to lesní kolečko (vezmeme to vlevo mimo tu ceduli) a výjezd k větrákům, tam by to teoreticky mohlo jít projet na tu cestu ve svahu, co jsme viděli po vpravo a pak přes Uhelnou a Polsko kliky háky po čáře až na kruhák - budeme to muset znovu projet
BMW GS = stroj na radost
Přidané 26.04.2010 21:24
bubo napsal(a):
Jo jo, barvička funguje
Stáhnul jsem si do kompu trasu z neděle a trochu ji upravil do ideálního stavu. Pokud se mi povede podle toho navigovat, tak by to mohlo být super. Je to asi 60 km. Za tím prvním potokem (tam jak byly málo přirostlé ty drny) by to mělo pokračovat mimo asfalt ještě jednou přes potok. Upravil jsem i to lesní kolečko (vezmeme to vlevo mimo tu ceduli) a výjezd k větrákům, tam by to teoreticky mohlo jít projet na tu cestu ve svahu, co jsme viděli po vpravo a pak přes Uhelnou a Polsko kliky háky po čáře až na kruhák - budeme to muset znovu projet