Peacemaker: gratulace a přidávám se k vevisovi, tuhle už zase hned neprodávej... Jinak vypadá na pěknou leštěnku, jen ten nízkej blatník mi přijde, ehm.. diplomaticky řečeno, poněkud zvláštní....
Maiali nel Fango!
vevis napsal:
Myslim,ze praskne spis to co mas na basicu.To na PD je dost silny a vydrzi hodne.Ale tohle vlakno ma byt hlavne k vkladani fotek a ne k diskuzim.Myslim,ze neni problem si k jakemukoliv problemu nebo dotazu na dvouventily zalozit vlakno.Aspon to trochu ozije.
Asi hodně lidí nečte všechny příspěvky jako třeba tento (Vevisův) už ani sám Vevis neví co dříve napsal
Konečně jmenuje se to Pochlubte se "SVÝMI" dvouventily a tak pokud svůj dvouventil nemáte tak založte vlákno kde to můžete kritizovat nebo chválit.....
Upravil 3axap dne 27.09.2011 07:50
Poté co jsem vloni v srpnu koupil 1100GS jako dvoumístný rodinný stroj,jsem se rozhodl že PéDéčko budu používat pro sólo jízdy.No a někdy před vánoci jsem začal s úpravou na Valašské HPNko.Zde je foto.(Chybí ještě ypsilonka a někajé drobnosti)
3axap přiložený následující obrázek:
Pěkná mašinka.
Budaš tam dávat nějaké plexi, nebo to necháš takhle řekněme na letní provoz?
Nějak jsem Tě opět nepochopil...
Nevidím na fotkách žádnou ochranu proti větru.
V létě za tepla žádný problém, ale třeba za deště se ochrana proti větru hodí...
Jinak se mi tvůj dvouventil moc líbí...
Pája
Nejsem žádnej odborník na dvouventily (nicméně se mi líběj, konkrétně očesaný jednosicy jsou výborný), ale 22 kg je hodně. Jak jsi to dokázal, co všechno jsi musel sundat? Teď to nemyslim jako rejpání (jak je tady občas zvykem...), ale fakt mě to zajímá.
Adolf napsal:
Nejsem žádnej odborník na dvouventily (nicméně se mi líběj, konkrétně očesaný jednosicy jsou výborný), ale 22 kg je hodně. Jak jsi to dokázal, co všechno jsi musel sundat? Teď to nemyslim jako rejpání (jak je tady občas zvykem...), ale fakt mě to zajímá.
No abych řekl pravdu tak jsem vlastně "nemusel" sundat nic.Já jsem to "chtěl" sundat.... vše jsem vážil na kuchyňské váze takže to může být +-kilono a pro Tvou informaci,např SLS (jestli víš co to je) vážilo 0,55 kg
Pěkná mašinka.
Budaš tam dávat nějaké plexi, nebo to necháš takhle řekněme na letní provoz?
Nějak jsem Tě opět nepochopil...
Nevidím na fotkách žádnou ochranu proti větru.
V létě za tepla žádný problém, ale třeba za deště se ochrana proti větru hodí...
Jinak se mi tvůj dvouventil moc líbí...
Já to podle Tvých údajů vidim,že by Ti vyhovovalo autoa ještě by jsi si mohl nasadit ochranu....