Já koupil SIDI Adventure a na noze spokojenost. Ovládání přezek super a lepší než TCX (já mám staré Oxtary). Ale na motorce ouvej. Nesedí mi na řadičku a chráničem na holeni beru o ochranu potenciometru. Musím to doladit.
vevis napsal:
Trochu me na nich stve zapinani tech prezek.Kdyz zapinam,tak konec prezky jakoby narazi na konec kuze vedle prezky a jde to spatne.Dela vam to taky nekomu?
vevis napsal:
Trochu me na nich stve zapinani tech prezek.Kdyz zapinam,tak konec prezky jakoby narazi na konec kuze vedle prezky a jde to spatne.Dela vam to taky nekomu?
Dělá mi to to samé.
Taky se to při zapínání občas sekne, ale nevadí mi to.
TAZY> Ty jsem chtěl taky, ale zkoušený model mě nepřijemně tlačil v nártu. Myslim že to musela být nějaká vadná várka, ale jiné na zkoušku neměli. Jinak byly uvnitř z moc přijemného matroše. Myslim, že to budou hodně dobrý bačkory, když sednou.
vevis napsal:
Jo jo tohle je jejich konstrukční problém, ale jde to přežít.
Pája
vevis napsal:
Jo jo tohle je jejich konstrukční problém, ale jde to přežít.
To Tazy: NIkdy žádný problém, mám 192cm, botu 43 a sedlo ???? asi v horní poloze.
Ne vážně, občas si ťuknu nohou do válce, ale to je vždycky když udělám něco blbě. Za mokra mi na gumových stupačkách klouže bota když je od bláta, ale to by stačilo vyhodit tu gumu. Jenže já do bláta skoro nejezdím a tak mi to zatím taky nevadí.
Jediné co mi vadí na botách je to narážení přesky při zapínání a že ten plastový popruh přesky může z boty vyskočit. Jednou mi ta přeska vyskočila za jízdy a vlála jen na sponě. Už jsem si zvyknul kontrolovat, že je aspoň jeden nebo dva zuby zaskočené.
Pája
Panove, jak jste na tom s nepromokavosti? Loni jsem vyjel s botama uz jen parkrat,takze letos teprve testuji v zaprahu. A po prvnim poradnem desti ( 4h v desti z Polska ), musim konstatovat ze mi do nich tece. Ne nejak moc ale v tom vnitrnim svu goratexove vrstvy mi to prosakuje na obou botach stejne.Od spitky az do pulky nartu jsem mel mokrou caru Podotykam, ze je mam naimpregnovane. Oplachoval jsem je doma jeste od toho bordelu ze silnice a voda se na nich ani nechytla.Tak nevim.Trosku zklamani.Sice jsou asi nejmene promokave ze vsechn backor co jsem mel,ale nepromokave ne.Aspon ne ty moje v delsim desti*pissed*
I pád na hubu je pohyb kupředu
Mam krom krosovejch SiDi, který mi mimochodem nikdy neprotekly, ještě takový nízký, kotníčkový oxtary(tedy dnes TCX) s goretexem. Problém je, že nedokážu posoudit jestli promoknou, nebo ne, protože netuším, jestli do nich v dešti teče skrz, nebo horem
Co ale poznám bezpečně je, že se v nich neskutečně pařím, takže jsou v konečném důsledku míň pohodlný, než ty Crossfiry...
Když už bych kupoval takovou botu, tak převážně na teplo a na silnici, takže bych spíš uvažoval o něčem opravdu dýchacím. Od TCX tenhle Airtech - taky s Goretexem
milanosor napsal:
Panove, jak jste na tom s nepromokavosti? Loni jsem vyjel s botama uz jen parkrat,takze letos teprve testuji v zaprahu. A po prvnim poradnem desti ( 4h v desti z Polska ), musim konstatovat ze mi do nich tece. Ne nejak moc ale v tom vnitrnim svu goratexove vrstvy mi to prosakuje na obou botach stejne.Od spitky az do pulky nartu jsem mel mokrou caru Podotykam, ze je mam naimpregnovane. Oplachoval jsem je doma jeste od toho bordelu ze silnice a voda se na nich ani nechytla.Tak nevim.Trosku zklamani.Sice jsou asi nejmene promokave ze vsechn backor co jsem mel,ale nepromokave ne.Aspon ne ty moje v delsim desti*pissed*
Nepromokavost bot jsem vyresil po svem.... Protoze v podstate vsechny enduro boty tecou a jine nechci, hledal jsem reseni... Navleky mi nevyhovuji. No a tak jsem koupil cinske holinky (gumovky). Jsou ze slabsi gumy a dobre se bali. Pokud leje, tak nazuju holinky a jedu... Jeste nikdy nepromokly
Můžete mi prosím někdo napsat,jakou impregnaci na Infinity? Ještě jsem je ničim nepatlal a asi budu muset (pro klid duše)...i když v sobotu 130km fakt v brutálním dešti a sucho.....
jestli chceš impregnovat, tak jakákoliv impregnace, ale musí být určena na TEX textilie - jakože na goraTEX apod... jinak si zničíš membránu
Když je vůle, cesta se najde
Používám takovou pěnu ve spreji pro údržbu goretexových věcí - název nevím, mám to doma, ale poradí Ti u Bati, kupoval jsem to tam...
Jinak neboj, za rok Ti Infinity začnou vlhnout v dešti taky. Podle mě žádná bota nevydrží věčně uvnitř suchá, ale udržbou jim určitě pomůžeš, o tom žádná...
Přidám taky svoji zkušenost s TCX Infinity - stáří čtyři roky naj cca 70 000 km,nikdy jsem v nich mokro neměl ani po celodení jízdě v dešti a to jezdím v džínách ve vnitř bot.Nikdy jsem je ničím neimpregnoval.Nerozumím používání přípravků na Goretex - ten je přece uvnitř a impregnovat botu zevnitř je snad blbost - si tedy myslím,zvenku je kůže a ta se impregnuje přípravky na kůži ne?Jinak naprosto stejné zkušenosti s nimi má můj kamarad který je má ještě o dva roky déle a díky jeho referencím jsem si je koupil.Za mě jsou to Boty navíc s v nich dá i slušně chodit.
goretex je sice uvnitř, ale jestli nepoužiješ spešl sprej na TEX věci, tak si ucpeš pory a goretex přestane fungovat. tak mi to bylo vysvětleno...
jinak já jsem s infinitami taky spokojen, mám už je skoro rok a koupil jsem je ve výprodeji za dva tácy... furt jsem na sebe naštvaný, že jsem nekoupil oba poslední páry - aspoň bych ty své měl zadarmo :-)
to morabo> TCX airtech jsem měl a taky nepromokly, jen jsem se vždy spotil u špičky, kde je ta guma a bohužel jsem koupil trošku větší boty, tak jsem v nich celkem plaval... infinity jsou fajn pevné na noze.
Když je vůle, cesta se najde