Milos napsal:
Statistika za březen:
K 1.3.2008 bylo v diskusi 13791 příspěvků, dnes je 17420, rozdíl je 3629, tj asi 120 příspěvků za den.
Počet uživatelů: 509
Počet návštěv 442 211
NO JO NO JO TO JSME DOBRÝ...
To asi vypovídá o tom,že jsou ty stránky dobrý a uživetelé se sem rádi vracejí. NE? Já teda sám za sebe můžu říct,že jsou to nejlepší stránky na tohle téma ať co se týká lidí co sem chodí,tak i zpracování a srozumitelnosti pro návštěvníky i registrovaný. Jinde mi to přijde takový nepřehledný (www.motoklubbmw.cz) a nebo je tam toho nějak moc najednou (www.motorkari.cz) prostě tady je to nejlepší a hotovo.
Milos napsal(a):
Tak právě je ve všech diskusích 100 029 příspěvků. Dnes se přesáhla hranice 100 000 tisíc.
Docela se divím, že tě ještě neotravují kreativci v zástupech, aby jsi zaplevelil web, případně ho prodal. Ty čísla pro mnohé mohou být více než lákavá. Náhodou je moc fajn, že se k příspěvku člověk nemusí proklikávat přes vložky,šampóny, viagru aj.. Odolávej dál, držím palce Opravdu se moc takový zájmový web nevidí. Já osobně znám jen tenhle
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Čas od času se někdo ozve, ale zatím jsem to vždy tak nějak ustál. Asi důležité je to, že web nedělám pro peníze, živí mě něco jiného a toto je jen takový koníček. Každopádně prioritou je to, že web musí sloužit hlavně majitelům motocyklů BMW GS, vše ostatní není důležité. I proto mně nikdy nevadila např. inzerce a prezentace firem v diskusích.
Upravil Milos dne 03.03.2010 15:21
Pokud bude třeba tak si myslím že sem chodí jen super lidi ! kdyby měl každej přispět 100 kč nikoho to nepoloží a webu to maximálně pomuže!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já si myslím, že by spíše mohli dostávat peníze ti, co zde radí, nebo posílají cestopisy ap. Myslím, že stávající stav je nejlepší. Každý dělá to co umí a pokud si takto bez prospěchu dokážeme navzájem pomoct, tak co si víc přát.
Milos napsal(a):
Myslím, že stávající stav je nejlepší. Každý dělá to co umí a pokud si takto bez prospěchu dokážeme navzájem pomoct, tak co si víc přát.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Mám takový dotaz,kdykoli otvírám GS forum musím znovu přihlašovat i když zakliknu okýnko "zůstat přihlášen" dříve mi to udělalo někdy po delší době od poslední návštěvy ale poslední dobu pokaždé;je chyba někde u mne nebo někde jinde??Už mě to celkem se.e.
Upravil kim dne 20.11.2010 22:08
kim napsal:
Mám takový dotaz,kdykoli otvírám GS forum musím znovu přihlašovat i když zakliknu okýnko "zůstat přihlášen" dříve mi to udělalo někdy po delší době od poslední návštěvy ale poslední dobu pokaždé;je chyba někde u mne nebo někde jinde??Už mě to celkem se.e.
jo mě to dělá stejně. Nějak sem si zvyk, ale je to na prd.
hlavně, že je pivo ftlamě
lako napsal:
u mě to dělá taky ale jen tak jednou za měsíc, a to sem chodím denně! používám GOOGLE CHROME a v mobilu OPERU..
Tak jestli to nedělá ten sasr..ej google protože předtím jsem to otvíral v exploreru a tak moc to nedělalo,ale explorer mi přestal fungovat,prej se musí stáhnout verze 8 či co.
Mě to dělá taky - je to po vymazání historie prošlých www. Pak se musím znova přihlásit a zaškrtnout.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Tak už jsem na to taky přišel vyhodil jsem z požadavku na mazání historie jednu z položek u které jsem si myslel že "to mohlo být ono" a už jsem se teď sem dostal bez znovu přihlášení.Tak snad to bude ok