Netuším jestli se to sem hodí,nebo mám založit nové vlákno?
Už dávno jsem se chtěl zeptat jak těžká vozíte zavazadla na moto dovolenou?Letos po návratu z Korsiky - všechny tři kufry i s bagáží na nich 50 kg.Po návratu z Francie,kde jsem zredukoval některé věci 45 kg.Zkoušel jste to někdy,někdo takhle zvážit?
60 kg ve dvou na 3 týdny Norsko.Hmotnost samotných kufrů a textilních tašek nezapočtena.
Upravil Nori dne 25.07.2013 21:53
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
nikdy jsem to přesně nevážil (radši abych se nelekl), ale když jsem je sundaval z držáků tak každej hliníkáč s obsahem má odhadem okolo 20kg takže 60 kg ve dvou na dovču není problém, navíc ještě tahám stan, spacáky deku atd navázané v motoválcích na bočních kufrech
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Zena do kufru nacpe 20kg do kazdeho x 3 kufry a mas hned 60 kg a ty vaky na kufrech vazi kazdej 14kg no a na topu je stan s karimatkama a pod nima jeste dve zidlicky takze taky 12kg
Jo a to jsme jely jen na 4dny. I Tonda se podivoval ze jsme nabaleni jak na mesic
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Zena do kufru nacpe 20kg do kazdeho x 3 kufry a mas hned 60 kg a ty vaky na kufrech vazi kazdej 14kg no a na topu je stan s karimatkama a pod nima jeste dve zidlicky takze taky 12kg
Jo a to jsme jely jen na 4dny. I Tonda se podivoval ze jsme nabaleni jak na mesic
no a věřím že Tonda měl pravdu - co?, pak použiješ 2 trička, 1 kraťasy, kartáček na zuby a to ostatní vezeš prostě navíc
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak tohohle týpka jsem potkal dneska v Práglu - nevim jestli to tu už neni, ale přišlo mi to celkem vtipný - zejména ta bedýnka na domácího mazlíka
MALI přiložený následující obrázek:
Když už mluvíte k těm ženám, tak když jsme jeli ze zakarpatské, zdálo se mi, že to celou dobu táhne k jedné straně a až doma jsem zjistil,že ona do svého bočáku nacpala kromě oblečení asi 15 kg "krásnýho" kamení. No prej nech to tam
honzis napsal:
Když už mluvíte k těm ženám, tak když jsme jeli ze zakarpatské, zdálo se mi, že to celou dobu táhne k jedné straně a až doma jsem zjistil,že ona do svého bočáku nacpala kromě oblečení asi 15 kg "krásnýho" kamení. No prej nech to tam
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2