xHackerM napsal:
Když on ten skok mezi touhle třídou a vyšší je strašnej (3tis <--> cca 8tis).
Uvex už neřeším z důvodu nekvalitního antifogu na plexi. Jinak super helma, ale už stačilo.
Antifog začali dělat jinej.V tý starý jsem měl jen takovou fólii a teď na nový mám takovou tenkou,jakoby gelovou vrstvičku,která fungovala,dokud jsem ji neumyl mýdlem teď funguje asi jako ta starší a když jsem ji v Albánii umyl hotelovým mýdlem,tak mi tam dokonce zůstal takovej matnej flek,co nejde nijak vyčistit ani rozleštit,takže na antifog už jenom vodu nebo ty jakýsi čističe
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já si teda osobně myslím,že obyčejnej antifog,bude vždycky jen taková chabá pomoc.Když něco,co funguje,tak jedině dvojitý plexi.Ať už nalepovací nebo origo.To funguje zaručeně,ale ještě jsem neviděl antifog,co by se tomu dokázal aspoň přiblížit.Prostě je to lepší,než nic,ale zázrak to nikdy nebude.
Ono možná kdyby to nechali výrobci na obyčejném plexi a nějakém prostředku, tak by udělali líp. Vždyť si vezměte nějaký sajrajty, co dáváme třeba do auta. Okna tuším žádný antifog nemají a když použiješ průměrný prostředek proti mlžení, tak funguje. Jooo, moto je trošku něco jinýho, ale myslím si, že pouhým častějším nanášením to přece musí fungovat... S dvojitým plexi nemám zkušenost a bojím se, že bych to blbě nainstaloval...
xHackerM napsal:
Ono možná kdyby to nechali výrobci na obyčejném plexi a nějakém prostředku, tak by udělali líp. Vždyť si vezměte nějaký sajrajty, co dáváme třeba do auta. Okna tuším žádný antifog nemají a když použiješ průměrný prostředek proti mlžení, tak funguje. Jooo, moto je trošku něco jinýho, ale myslím si, že pouhým častějším nanášením to přece musí fungovat... S dvojitým plexi nemám zkušenost a bojím se, že bych to blbě nainstaloval...
Měl jsem 2 roky na výklopce to od progrip asi za 3kila a bylo to skoro dokonalý.Kdyby to časem trochu nezežloutlo,tak bych to tam nechal.A nainstalovat to,není žádná magie.Zvlášť,když si plexi sundáš.Já nevěděl,jak tu Givi skořápku rozlousknout,tak jsem to tam nabastlil přímo v helmě a šlo to Když to zvládnu já,tak každej
svaca04 napsal:
Co airoh s4? Máte nekdo zkušenost?
Jezdím ji 5 roků. V současné době bez plexi s brýlemi, druhé výstelky. Zatím spokojenost. Všechno pratelné, NÁHRADNÍ DÍLY BEZ PROBLÉMŮ (pokud je potřebuješ). Zapínání mi vyhovuje, lepší jako dva kroužky (někdo bude oponovat menší bezpačností). Trošku vyšší váha, kterou na hlavě stejně necítím, vyváženost přilby bez problémů. Inter. F-4 jde po lehké úpravě zakomponovat. Telefonování a poslech MP 3 i při rychlosti nad 120 km bez plexi není rušeno turbolencemi.
Upravil joe dne 03.12.2012 10:26
xHackerM napsal: Givi Tourer - našel jsem ji v článku na Motorkářích.
Co na to říkáte?
Tiež je to môj kandidát na budúcu sezónu, vyzerá, že dobre vetrá a je na ňu dostupných kopu dielov. Po tom ako som si toho roku skoro upiekol kečku v Istambule v čiernej uvexe tak už jedine biela varianta - zhodis v meste bradovy štít a môžeš flusať na autá čo ti naschvál blokujú cestu ;-)
x lite 551 mám rok,za mě supr přilba,štítek dostačující,sluneční clona,pinlock ,jediné co můžu vytknout jsou větrací otvory nahoře přilby,když se zapráší tak se otevírání zasekáva
svaca04 napsal:
Co airoh s4? Máte nekdo zkušenost?
tak jsem si jí dnes dovezl. První dojem je že sedí fajně na koksu Ale uvidime co to bude dělat na moto. Dnes to max vytáhnu na Skibob :-D
Upravil svaca04 dne 08.12.2012 11:55
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Asi to zas takovej shit nebude, když v tom pojede "hvězda" dakar rally .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis