Fungl nový LC, -(. Doufám, že se Vám nic nestalo? Jak jste pak odjeli, po vlastní ose? Z fotek to vypadá, že motka byla pojizdná.
Vloni jsme ten přejezd z Trzice jel, fakt peknej.
BMW 1200 GS a ///M3
LC uz mam dyl, 11tis km.. Motka v kasi jeli jsme odtahem utrhany kufry, neco s prevodovkou, jde zaradit jen 1cka a motor bilej kour a ani jsem to dal nezkoumal hlavni je byt dobre oblecenej, paterak je zaklad, jsme s manzelkou dobiti ale jen zhmozdeniny
Upravil MichalD dne 11.05.2014 20:14
všude dobře, s kávou nejlíp
MichalD napsal:
LC uz mam dyl, 11tis km.. Motka v kasi jeli jsme odtahem utrhany kufry, neco s prevodovkou, jde zaradit jen 1cka a motor bilej kour a ani jsem to dal nezkoumal hlavni je byt dobre oblecenej, paterak je zaklad, jsme s manzelkou dobiti ale jen zhmozdeniny
Hlavně, že jste celí.-). A´t vše dobře dopadne.
BMW 1200 GS a ///M3
Na ubytovani ani ne, ale co jsem tam byl dvakrat tak to bylo vzdy ze prijedu, koukam kde je zimmer frei nebo sipka na penzion a poptam se Zatim jsem vzdy spal...
sloon napsal:
Nemáte někdo typ na ubytování v okolí Triglavu nejlépe nějaký penzion.dík.
Pred týždňom som sa vrátil, ubytovanie v Bohinskej Bistrici za 15 evri slovenských na osobu a noc, ubytko super cez booking.com .
Glock-plastik fantastik :-)
MichalD napsal:
Tak jak jste dojeli? Nas sundaly 3 jeptisky 12 km od cile cesty, zastavili jsme v kolone, tak tri metry za stojicim autem na ktery nas hodily.. http://pavincaffe...OIT-20.jpg
Chystáme se v srpnu do Slovinska a tak to tady trochu pročítám.Nešel jsem tvoje fotky z nehody a doufám,že jste oba ok a že už i LC je uzdraveno?Zeptám se na probíranou otázku krku řízení u LC.MirekNej mi ještě po jeho havárii neodpověděl,tak se zeptám tebe.Jak dopadl na tvém LC krk řízení po této ráně?
Včera jsem se odtuď vrátil a musím doporučit krásný šotoliny okolo Bledu a k tomu bez omezení vjezdu. Jedná se o silnice č.908,907 u obce Mojstrana,je jich tam ale daleko víc. Na 908 nádherný 52 m.vysoký vodopád,za který se nechá vlézt-pecka. Na 907 v obci Zgornja Radovna výborný statek s ubytováním,vynikajícím jídlem a krásným překvapením. Jo a Mangart stále zavřený.
oranžová dvanáctka
29. později odpoledne jsem vjížděl na Mangart a byl otevřenej - ale po pár metrech jsem se vrátil, počasí stálo za prd a radši jsem jel hledat kemp
tedy pokud je zavřenej až někde nahoře, tak to nevím, ale dole u vjezdu jsem si ničeho nevšimnul
Nazdar, mate nekdo seznam peknych vyjezdu jak asfalt tak sotolina co bych nemel urcite vynechat, jedem za 14 dni do Julek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
rick napsal:
Včera jsem se odtuď vrátil a musím doporučit krásný šotoliny okolo Bledu a k tomu bez omezení vjezdu. Jedná se o silnice č.908,907 u obce Mojstrana,je jich tam ale daleko víc. Na 908 nádherný 52 m.vysoký vodopád,za který se nechá vlézt-pecka. Na 907 v obci Zgornja Radovna výborný statek s ubytováním,vynikajícím jídlem a krásným překvapením. Jo a Mangart stále zavřený.
Člověče nemůžu tu 908 najít. To jsou fakt šotoliny?
rick napsal:
Člověče nemůžu tu 908 najít. To jsou fakt šotoliny?
Tam to neznam, ale veril bych, ze budou. Takhle to vypada v okoli Idrije, takovy sotolinkovy dalnice: