Ještě bych dodal,že výše citovaná věta je vyloženě Tebe určující...spojit anglickou zkratku s klasickou latinou...tys dokonalý jupík!
Přitom stačilo říci "dle mého názoru i práva",jako stanadartní běloch...
mily trotliku.
za tech 12 let, co se pohybuju na forech, jsem zacal pouzivat zkratky, ktere mi celkem vlezly pod kuzi a ktere jsem si oblibil. ja bych to dokonce nazval pozehnanim vsem linym lidem. pouziva je kdekdo, zvlast, z te prvni a druhe vlny lidi, co se dostali v CR k internetu. ja jsem z te druhe.
nehlede na to, ze to same pouzivam ve slusne casti pracovni korespondence.
a navic dobre tretinu casu jsem na anglickych forech, kde muzu pouzivat to same...
toz tak... muze te to iritovat, ale rypes se v drobnostech a hledas co ti nesedi.
---
dalsi vec je, ze ty neustale rejes a REAGUJES na MOJE nazory, co jsem tu napsa.
O tvych nazorech vim kulovy... maximalne par plku o multikulti, ktere si se mnou muze spojit jen ignorant.
takze ja nejak nevim, proc v diskuzi s tebou pokracovat.
Upravil hicks dne 09.07.2010 13:47
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[b]Hicks napsal(a):
....ja tu celou dobu propaguju KASTRACI....
Tomu nerozumím...Hicks je jeden z majitelů čerpací stanice?
..... podle jeho názorů .....
tys tu tedy chybela
17 cm
Nebo je podle tve logiky bezbolestne uspani rovno utopeni?
Ehm...bezbolestne uspání...patrně jsi reinkarnace právě narozeného kotěte,které přežilo usmrcující injekci...že jsi si tak jist,jak to zvíře vnímá,když do něj někdo vrazí jehlu a napumpuje ho jedem...nabízí se otázka,jaký spůsob trestu smrti je podle Tebe humóznější...jestli kulka,nebo injekce...eventuelně,kdo je větší humanista,jestli pražák,nebo nepražák...no,o tom,kdo tu plácá,by se dalo debatovat,ale tak nějak to považuju za ztracený čas...evidentně nepochopils podstatu mé reakce,nevadí...ani jsem to nečekal...pěkný víkend,jdu něco dělat...
to jsou nazory...
tak mi rekni, proc se lide popravuji injekci, a ne utopenim.
vzdyt je to prece skoro to same
pripadne jestli te nekdy budou operovat, tak se nech trochu pritopit at ztratis vedomi.. je to urcite lepsi nez uspani, ze
17 cm
pripadne jestli te nekdy budou operovat, tak se nech trochu pritopit at ztratis vedomi.. je to urcite lepsi nez uspani, ze
Hmmm...trotlíku...hmmm...copak,ten ošklivej káteemkář pořád ne a ne mluvit po Tvém,tak ho začneš urážet?
Nebo,že by reakce na jupíka? Ale to ne,to by nebylo možné...Ty,takový veterán diskusí na cizojazyčných forech a mistr zkratek? Nepochopíš počeštěný tvar zkratky (anglické) yuppies? Což znamená Young Urban Upwardly Mobile Professionals ,což lze přeložit jako Mladí měštští karieristé?
A ty na mne hned s vugarismy?I když zdrobnělýmy?
Tytyty,jsi ošklivý chlapešek...
Mám takovou zásadu...i na netu si dovoluji jen to,co mohu v reálu ustát...nikdy totiž nevím,kdy dotyčného potkám...a tak Ti dobře radím,drž se toho taky...vyměňovat si názory je věc jedna...urážet druhá...
Takže teď už jsi pro mne takový internetový jupík - kulturista...
Petr 11 napsal:
..............................počeštěný tvar zkratky (anglické) yuppies? Což znamená Young Urban Upwardly Mobile Professionals...........
Hmmm...trotlíku...hmmm...copak,ten ošklivej káteemkář pořád ne a ne mluvit po Tvém,tak ho začneš urážet?
Nebo,že by reakce na jupíka? Ale to ne,to by nebylo možné...Ty,takový veterán diskusí na cizojazyčných forech a mistr zkratek? Nepochopíš počeštěný tvar zkratky (anglické) yuppies? Což znamená Young Urban Upwardly Mobile Professionals ,což lze přeložit jako Mladí měštští karieristé?
A ty na mne hned s vugarismy?I když zdrobnělýmy?
Tytyty,jsi ošklivý chlapešek...
Mám takovou zásadu...i na netu si dovoluji jen to,co mohu v reálu ustát...nikdy totiž nevím,kdy dotyčného potkám...a tak Ti dobře radím,drž se toho taky...vyměňovat si názory je věc jedna...urážet druhá...
znas to pravidlo, ty do mne kamenem, ja do tebe kalasnikovem.
Asi jsi zapomel, kdo si tu zacal... takze posledni dotaz slovy klasika -- jakaze je Tvoje porucha?
YouTube Video
Upravil hicks dne 09.07.2010 14:25
17 cm
Asi jsi zapomel, kdo si tu zacal... takze posledni dotaz slovy klasika -- jakaze je Tvoje porucha?
Moje už dlouho žádná...ale pokud vím,moje první reakce na Tebe byla ta,že jsem parafrázoval Tvůj výrok,vůči mému kamarádovi...víš,my oranžoví obvykle držíme spolu...víš co je to parafráze,že?
To píše ta, která sem vkládala fotky jen proto aby někoho urazila.
Inteligenční dno národa našeho si pak ještě napíše, abychom se drželi tématu...
Vedli jsme diskuzi, mohla jsi se zapojit.
Jů, tak teď jsi mi to NANDAL.
Já se jen zastala jiných, no, ale tebe to urazilo... Za to se Tobě omlouvám.
No nic, "inteligenční dno Vašeho národa" si jde zajezdit na motorce, vy se tady kočkujte.
ty jsi se nikoho nezastavala, tys byla rovnou jizliva.
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
Nechápu ty věčné narážky na pragocentrismus:
My z města jsme zvyklí na názvy městských částí:
- centrum města
Praha - Hradčany
Praha - Staré Město
Praha - Vinohrady
- periferie
Praha - Černý Most
Praha - Brno
Praha - Ostrava
Je tomu už dávno, ale pozorně si přečtěte jeden pravdivý příběh, který se traduje již celé generace:
Bůh měl ještě dva pytle, Gruzínce a pak pytel ne příliš chytrých. Gruzíncům dal svou zem, tu nekrásnější - žijí tam dodnes. Pytel s tou směskou se mu roztrhl a všichni vypadli, tak si řekl: no co, sbírat už je nebudu, tak tady bude Praha...
to je sranda když si to tak vše pročítám a nejlepší na tom je jak pražáci nadávaj na moraváky a moraváci nadávaj na pražáky ale stejně skoro všichni moraváci makaj v praze jéééé to je sranda