Byl jsem na přežití jen kousek soboty,bo musínm zítra do kollbenky.Navrhoval bych příště na setkání abychom měli přívěšky se jmény (z inernetu),abychom se poznali a mohli si pokecat.Výbava motorky,vařič,atd.anebo jen tak říct.Ahoj,znám tě z netu a rád jsem tě poznal.Ten,kdo tam přijede na chvíli,nemůže všechno obsáhnout.Jestli vám buchty chutnaly,tak jsem je dělal já,jestli né,tak se to ženskej nepovedlo.Mějte se pěkně.abbe
Upravil abbe dne 24.02.2008 01:22
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
byl jsem tam v sobotu jen od 11 do 14..ale jelikož mám GS druhý den..už ale najeto 900 km ..musím říct..že první dojem z lidí kolem GS je ,super lidi na fantastických strojích,,..byla to pro mě zatím taková seznamovačka a inspirace..byl jsem tam letos za leštěnku :-)) jinak ale pro mě SUPER akce..
Abbe:jo jo ty jmenovky z webu by nebyly na škodu :-))
abbe napsal:
Byl jsem na přežití jen kousek soboty,bo musínm zítra do kollbenky.Navrhoval bych příště na setkání abychom měli přívěšky se jmény (z inernetu),abychom se poznali a mohli si pokecat.Výbava motorky,vařič,atd.anebo jen tak říct.Ahoj,znám tě z netu a rád jsem tě poznal.Ten,kdo tam přijede na chvíli,nemůže všechno obsáhnout.Jestli vám buchty chutnaly,tak jsem je dělal já,jestli né,tak se to ženskej nepovedlo.Mějte se pěkně.abbe
ale když si dám jmenovku tak mě hned dá někdo na tlamu jelikož mě pozná kdo sem jinak nápad dobrej,taky mě někdy štve že tady spolu kecáme jako kámoši a potom se na živo ani nepoznáme
štítek s nickem je rozumná věc! zatím jsem měl na jednom motosraze a bylo to hodně prima...pak jsem si tuto cedulku vozil na ostatni setkani. Vypadal jsem tam sice jako tutan, ale bavili se se mnou lidi tak nejak lip a vic nez s ostatnimi "s cizimi"
Mozna jsme si to mohli nechat udelat rovnou na ta tricka...?!?
Upravil ChipGS dne 24.02.2008 13:36
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Chtěl bych v první řadě poděkovat Cyclimu za výbornou akci, která měla jen chybu v jarním počasí. Pepovi a jeho rodičům pak za azyl a vlastně vůbec za vše.
Jinak z mého pohledu do byla opravdu vydařená akce a byl jsem rád, že jsem osobně poznal snad většinu lidí ze stránek.
Byl jsem jen v sobotu na pár hodin se Zmijonem, holubbem a Pukem a nemělo to chybu. Cestu tam i zpět jsme jeli oklikou po okreskách, abychom se i pěkně svezli.
Takže Cycli a ostatní - ještě jednou díky za podařenou akci.
Ja odjizdel v tri clene skupince zhruba nekdy k 13:00 (nevim presne).
S tomasem jsme jeli do Praglu oklikou pres Zdar nad Sazavou tak jsme museli vyrazit brzo. Bohuzel jsem si nestihl potrast tlapou s temi co dorazili pozdeji. Tak aspon takhle na dalku, ja byl ten na cervene 1100.
Tak jsem si ještě po "Přežití" dal 600 km přes Jeseníky, Orlické hory, Krkonoše z polské strany a zpět to středu Čech. Kromě ledu na silnici v Desné to bylo super.
to je pravda..v sobotu dal v plen svůj stroj pro nácvik zvedaček ..tak kdoví co jste tam pak ještě prováděli..příští akci už to nesmím promáchnout..dal jsem to jen na otočku a ani neochutnal co že to tam točí..a nějaká ta společná fotka nebude?...
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Doufám, že se tu brzy fotečky objeví.
Ty z pátečních nočně-ranních hodin bych Cycli asi nezveřejňoval.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /