adventure73-pardal napsal:
A nechce se nekdo z pražských stavit u dovozce (DK Auto-Moto) a třeba by už tam něco zjistil. Mě by stačilo to info jaky kolo bude vepředu :-)
tak!
rozumnej chlap roste do sirky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lako napsal:
to je fakt třiválec?? to snad ne? eště sem neviděl vyváženej tříválec. Případ za všechny, slyšeli ste někdy dieselovou fabii s tříválcem (dakadakadaka..)?
Ty seš ale trubka Je vidět, že jsi ještě na žádnym Triumphu nejel. Někdy se svez a poznáš sám co píšeš za kokotiny!
Přečti si jakýkoli test Triumphu, motor všude popisují jako vynikající. Tak nemám důvod si myslet že zrovna tenhle poserou. Myslím že se pánové v BMW budou muset rychle probrat a začít k Osmičkám dávat do standardu aspoň základní věci.
Podle mě to bude výborná mašina.
Waltr napsal:
Přečti si jakýkoli test Triumphu, motor všude popisují jako vynikající. Tak nemám důvod si myslet že zrovna tenhle poserou. Myslím že se pánové v BMW budou muset rychle probrat a začít k Osmičkám dávat do standardu aspoň základní věci.
Podle mě to bude výborná mašina.
ale BMW ma takhle nastavena i auta, ne?
standard 12ka take nema ani blastery a tusim ani ABS? je to podobne...
17 cm
Jestli ten motor bude chodit tak jak mi chodil na mém Tigeru 955i - plynulý zátah jak elektromotor bez známky vibrací a propadů výkonu co nepřestává do 220km/h stále tahat za ruce s neuvěřitelným rozsahem otáček- na 6ku 40 až 220km/h a nejvyšší naměřené spotřebě 5,6 L, běžně 5 L . Nyní navíc při váze 185 kg a výkonu stejném jak Tiger955i(100Ph) jak výrobce uvádí a 21" pleteným kolem u verze 800 XC, bude to stroj hodně zajímavý s univerzálním použitím, ještě záleží jak se povede ergonometrie a odladění stříkačky, mě např. na F800 vadí špatná dávkovatelnost plynu na 1 a 2ku, ale jde prý odstranit laďákem a lepším převodem.Zvláštní , že můj současný Dakar 650GS zdaleka tak ucukaný není.
Left
Pardál-však bys viděl jak by jsi rychle skončil s tím co máš a začal nový Orange život
Left-bohužel ty nový stříkačky stojí za hovno.Všechno je to ucukaný jak svině.Řešení,ale je tím laďákem a převodem docela uspokojivý.Jen 100 koní je zbytečně moc na enduro.
Fanos Rusicka napsal:
Pardál-však bys viděl jak by jsi rychle skončil s tím co máš a začal nový Orange život
Left-bohužel ty nový stříkačky stojí za hovno.Všechno je to ucukaný jak svině.Řešení,ale je tím laďákem a převodem docela uspokojivý.Jen 100 koní je zbytečně moc na enduro.
rychle to reaguje na plyn.. nekomu to vyhovuje, nekdo si stezuje.. ja bych nemenil.
napr. muzes s tim opravdu hodne rychle akcelerovat/zpomalovat jen plynem.
17 cm
Zcela nový Tiger 800 je premiérou Triumphu ve třídě adventrue cestovních endur středního objemu. Oba dva modely mají společný tříválcový motor o obsahu 799cc s výkonem 95 PS a dlouhým zdvihem. Dalším společným prvkem je pevný ocelový rám. Každý z nich má však svá vlastní specifika.
Tiger 800 je výrobrně ovladatelný a je určen pro jízdu ve městě i na silnicích. Má litá kola a díky možnosti nastavení sedla na minimální výšku 810 mm je určen široké skupině jezdců. Naopak vyšší Tiger XC je díky pérování s dlouhým zdvihem a 21 palcovému přednímu kolu jako stvořený pro jezdce, kteří hledají nefalšované off-roadové zážitky. Zdolá bez problémů i nejnáročnější terén a vysoká jezdecká pozice umožňuje perfektní přehled.
Oba dva nové modely Tigeru přicházejí s šírokou nabídkou originálního příslušenství, díky kterému je mohou majitelé upravit podle svých představ. Specielně pro Tiger 800 byly vyrobeny vysoce kvalitní tvrdé i měkké kufry, které jsou jako stvořené pro cestování. Nízká a komfortní sedla rozšiřují jeho dostupnost pro širokou skupinu jezdců.
Řada off-roadových ochranných dílů byla vyvinuta pro jezdce, kteří chtějí motocykly otestovat i mimo silnici. Alternáror 550w, který patří k nejlepším ve své třídě, je zárukou, že Tiger 800 nebude mít žádný problém s pomocnými světly ani vyhříváním rukojetí řidítek, které je součástí originálního příslušenství.
nejaky majitel osmikila by si ji mohl pujcit a sepsat nejaky svoje povidani - teda az sleze ten bilej bordel a kluci z triumphu nejakou mrsku dostanou do ceska... http://motodenik....80080.html