Broňa mluvil s Pavlovo tátou a ten by byl rád, kdyby se nás na pohřbu sešlo co nejvíc!!! Pavel motorky miloval a udělalo by mu to radost! Takže už žádný dohady o tom, zda je to vhodný či ne a v sobotu na LUKOILU!
Broňa mluvil s Pavlovo tátou a ten by byl rád, kdyby se nás na pohřbu sešlo co nejvíc!!! Pavel motorky miloval a udělalo by mu to radost! Takže už žádný dohady o tom, zda je to vhodný či ne a v sobotu na LUKOILU!
servisak napsal(a):
Tak kdo jede uctít Pavlovu památku?
maji byt sice prehanky a je to krute daleko, ale asi by mne zralo, kdybych nedorazil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MALI napsal(a):
Jestli je to tak jak říkáš... pojedu..
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Radosek napsal(a):
Jedu. Kde se sejdeme? Jede někdo z Prahy a okolí?
Kudy pojedete? Po D1 nebo na kolín čáslav a po okreskách?když po okreskách přidám se někde jinak až v Bystříci
ja se napojim az ve vlasimi na D1... je to zdaleka nekratsi ze Sedl...
---
jedina podminka je, aby neprselo
Upravil hicks dne 22.07.2010 08:45
17 cm
Sraz pro lidi, kteří budou vyjíždět z Prahy navrhuji na benzinové čerpací stanici TRIGA . Je to čerpačka na silnici číslo 12 na půli cesty mezi Českým Brodem a Kolínem, pod obcí Vrbčany asi 1 km před obcí Plaňany (Loc: 50°2'49.575"N, 14°59'29.429"E).
Dnes tam zajedu, pokusím se najít místo kde vyhasl Pavlův mladý život a v sobotu bych mu tam položil něco na památku...
Radosek napsal(a):
Sraz pro lidi, kteří budou vyjíždět z Prahy navrhuji na benzinové čerpací stanici TRIGA . Je to čerpačka na silnici číslo 12 na půli cesty mezi Českým Brodem a Kolínem, pod obcí Vrbčany asi 1 km před obcí Plaňany (Loc: 50°2'49.575"N, 14°59'29.429"E).
Dnes tam zajedu, pokusím se najít místo kde vyhasl Pavlův mladý život a v sobotu bych mu tam položil něco na památku...
jestli se pojede okolo tak to bych tam asi taky neco nechal...
17 cm
Nazor Doviho ale i Hickse na str.4 mne reprezentuje
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal(a):
Nazor Doviho ale i Hickse na str.4 mne reprezentuje
...
17 cm
Hicks napsal(a):
jestli se pojede okolo tak to bych tam asi taky neco nechal...
Proto navrhuji tuhle čerpačku. Cesta na Kolín, Čáslav a dál směr Bystřice n. P. vede pravděpodobně přes to místo...
MALI, Swate, dá se zjistit přesně místo tragédie, nebo alespoň číslo silnice?
Ve ZPRÁVĚ jsem nic nenašel...
lepsi napad, nez ten muj.
tam se v poho dopravim... neni problem.
hlavne at kurna neprsi mam posledni dobou trochu fobii z nafty/oleje na silnici.
17 cm
Včera ráno jsem si pročetl toto velice smutné vlákno. I když jsem Pavla osobně neznal, i tak jsem celý den nad tím přemýšlel. Dle fotek velice sympatický kluk, žádný střelec, ale osud si prostě nevybírá. Uvažuji, že alespoň na čas uklidím někam hluboko klíčky od brambory. Ale ještě před tím bych chtěl pro něj udělat to málo a uctít jeho památku účastí na sobotní vyjížďce. Pokud pojedete někdo z Pardubic nebo Hradce Králové rád bych se k vám připojil, když tak mi zanechte kontakt v PM.