kubrte, a pokud bude deštivo, budeš mít zase ten sexy obleček jako v sobotu? Sexymozek už určitě máš. V tom týdnu bych měl být na dovolené na UK, ale rád se vrátím o den dříve a popijeme. Zda vezmu mých lepších 50% s sebou se ještě rozhodu:-) Docela se o vás bojím. PM odeslána.
Upravil lochman dne 29.07.2010 20:30
lochman napsal(a):
kubrte, a pokud bude deštivo, budeš mít zase ten sexy obleček jako v sobotu? Sexymozek už určitě máš. V tom týdnu bych měl být na dovolené na UK, ale rád se vrátím o den dříve a popijeme. Zda vezmu mých lepších 50% s sebou se ještě rozhodu:-) Docela se o vás bojím. PM odeslána.
Kubrt my posílal cosi o nějakejch hřebečcích, remus my posílá samí perverzní zprávy a Jarda quest se těší na kalhoty takže o tvou paní bych se nebál. Spíš mám strach o sebe.
Jo a že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí sem psal já
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
lochman napsal(a):
jestli je to Tvé přání,tak si tennemok vezmu a pod ním budu uplně,ale uplně hambatej
to Jarda quest : měl by ses snažit přijet,bo uvidíš věci,jaký jsi ještě neviděl
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jestli dostanu doma vycházky (páč tento rok jsem se fakt dost rozjel.. ) tak bych přijel a zase se rád setkal se starými i novými ksichty
Upravil bluesbery dne 30.07.2010 21:56
Kasak : Koně se asi konat nebudou,takže sraz je od 15hodin v kempu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takže ,přátelé kamarádi , zatim se mi do PM nahlásili tito členové :
WOODMAN + 1
TOLI
PROUKY
SERVISÁK
REMUS 511
LOCHMAN + 1
FÍFA
VODNÍK
PETR PROCH
PATROZ
KASAK
BMWIVO
BLUESBERY
ZKOLBI
FALCONS (+1)
KALUT
MILOSCH + 1(moto)
MISAK + 1(moto)
IVO BOHUSLAV + 1
TOMÁŠ77 + 1
VEVIS + 1
RADOŠEK
STAROSTA
HRABĚ X
MR.GS
PIZZY
MadMaik83
Kdo další bude mít zájem,něchť mi pošle PM.Je to kvuli velikosti vyhrazení našeho prostoru.
Děkuju uctivě
Upravil Kubrt dne 18.08.2010 17:11
máš PM
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
V Řecku v pátek končim projekt, takže v době párty u Třpytky už nebudu naštěstí z takové dálky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.