to Pražáci + okolí + vše kolem H.K. pojedu z chalupy z Chlumce nad cidlinou kolem 16hod tak kdyby se někdo motal kolem tak se může stavit na kafíčku + dortík a potom vás protáhnu kochačkou k panu Vevisovi,já se už tak těším na Hanibala,paní Hanibalovou její dceru a také nejvíc samo na paní Vevisovou
Milosch napsal:
Bohužel Vám tento týden neukážu některou ze sbírky spacích technik Motorka je napůl rozebraná a čeká na spojku Pěkně si to užijte pánové
ožerem někoho jinýho a já ho pak naučim spát jako spíš Ty
případné foto sešlu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díky Vevis, i to málo, co jsem stihnul, bylo super. Staří i noví známí, legrace a pohoda - tak to má být!
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
DÍKY ,DÍKY,DÍKY Díky za uplně vymazlenou projížďku,ty vago ještě teď jsem z ní tak trochu bokem a samozřejmě děkuju našemu hudebnímu bandu za páteční doprovodný program
p.s. klíče od kufrů jsem našel... Idiot jsem je zastrčil s obalem od stanu do stolu
Upravil Kubrt dne 19.09.2010 15:43
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nu hodně vydařenej a hezkej víkend pohodička pokec tak to má vypadat takže dikes Vevis
už teď se těším na další akci a kdo má nějaké foto sem sním
když ho miluješ není co řešit
Milosch napsal:
Bohužel Vám tento týden neukážu některou ze sbírky spacích technik Motorka je napůl rozebraná a čeká na spojku Pěkně si to užijte pánové
případné foto sešlu
Tu fajfku cos mi tam nechal sem si skůšal zapálit ale vůbec netahla...
Sorri,to měla byt odpověď o příspěvek níže pro fun tomasa... zas lemtám pivo a poplet sem to...
Upravil Bohumil dne 19.09.2010 18:10
Kupredu spatki ni krok...
Bylo to fajn, skvěle strávený víkend. Jsem rád, že jsem poznal nové tváře. Krásná projížďka, málem jsem vám nestačil vy bejci ( obsah ničím nenahradíš ).Hospoda i Hanibal super. Spaní ve stanu jsem přežil kupodivu i bez rýmičky.
Díky Vevisi
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Milosch napsal:
případné foto sešlu
Tu fajfku cos mi tam nechal sem si skůšal zapálit ale vůbec netahla...
Sorri,to měla byt odpověď o příspěvek níže pro fun tomasa... zas lemtám pivo a poplet sem to...
já sem si říkal že se mi to nějak nepozdává
Bohušu , v ten moment sem měl už asi desátý a byl sem zlomenej jak vzduchovka . +jsem tam byl už druhej den. Ale pravda v sobotu jsem mohl vydržet dýl ale když ty si přijel já už měl dva kusy,
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.