Zdravim panove, tak cim se ohrazoval kupujici ,ze si nechal vse skontrolovat v odbornem servusu ,tak je to Cyril moto servis.Ten mu delal komplet prohlidku storoje -serizeni ventilu,diagnostiku pc,jestli nejsou stocene km ... a jine a predni cep si nechal taky vymenit a ja ho tam daval pred rokem.Ale byla to jeho volba.Kdyby jen jezdil,tak by se nic nestalo,zrejme.Nic clovek nemuze tvrdit.Jinak jsi se dle fotek fakt podruhe narodil.Tady jen letec na silnicni motorce si ve 200 stoupl na dalnici nohama,kdyz mu bouchla zadni guma a ustal to ,ale taky se podruhe narodil,jen nohy ho trochu dyl paleli
Ja osobne verim,ze vyhraji ikdyz zpocatku mi take kazdy rikal,ze za to muzu ja a td.
umění je být vždy vklidu....
davamax napsal:
tak cim se ohrazoval kupujici ,ze si nechal vse skontrolovat v odbornem servusu ,tak je to Cyril moto servis.Ten mu delal komplet prohlidku storoje -serizeni ventilu,diagnostiku pc,jestli nejsou stocene km ... a jine a predni cep si nechal taky vymenit a ja ho tam daval pred rokem.Ale byla to jeho volba.Kdyby jen jezdil,tak by se nic nestalo,zrejme.
Myslíš Cyrilmoto v Prostějově majitelele Pavla "Cyrila" Grima alias Cyrila zde na bmwgs - www.cyrilmoto.com ?
Ale to přece není autorizovaný servis na BMW, nebo je? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Naše Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru sděluje ctěnému čtenářstvu, že ty sice byť nepřímo, ale nespravedlivě nařčené autorizované servisy BMW v Brně a v Ostavě v tom jsou (byly od počátku) zcela nevinně...
davamax napsal:
Zdravim panove, tak cim se ohrazoval kupujici ,ze si nechal vse skontrolovat v odbornem servusu ,tak je to Cyril moto servis.Ten mu delal komplet prohlidku storoje -serizeni ventilu,diagnostiku pc,jestli nejsou stocene km ... a jine a predni cep si nechal taky vymenit a ja ho tam daval pred rokem.Ale byla to jeho volba.Kdyby jen jezdil,tak by se nic nestalo,zrejme.Nic clovek nemuze tvrdit.Jinak jsi se dle fotek fakt podruhe narodil.Tady jen letec na silnicni motorce si ve 200 stoupl na dalnici nohama,kdyz mu bouchla zadni guma a ustal to ,ale taky se podruhe narodil,jen nohy ho trochu dyl paleli
Ja osobne verim,ze vyhraji ikdyz zpocatku mi take kazdy rikal,ze za to muzu ja a td.
No jestli je to pravda,tak to mají v Prostějově nějaký dlouhodobější problém,protože mi v době kdy jsem tam servisoval provedli nemlich to samé.Ventilové vůle byly prohozené,tj.sací na výfukovém a opačně.Přesně ,ale naopak..Nakonec jsem si to musel znovu udělat sám a už jsem tam nejezdil.
Jelikož jsem od Miloše Pinkavy dostal upozorňující mail na toto vlákno, asi bych se k němu měl alespoň trochu vyjádřit. A to i když sem jinak moc nepřispívám.
K problematice zadřeného motoru a následné prohlídky rozsekaných střev je vypracován dlouhosáhlý spis soudního znalce, který jsem dostal od majitele motorky mailem a který jsme poctivě pročetli. Špatně nastavené vůle ventilů zjišťoval pan odhadce na pravé "přeživší" hlavě ventilů, která dostala z útrob nepočítaných ran od utržených vnitřností. Tedy se již na deformované hlavě samozřejmě nedalo s jistotou zjistit, jaká byla skutečná vůle před destrukcí. Ale odbornou debatu a tendenční rozporuplné posudky jednotlivých stran nechám na místních odbornících a na dotčených osobách. Jak s motorkou nový majitel jezdil nevím, nikdy jsem s ním na společném výletě nebyl a krom pár telefonátů neznám ani původního majitele.
Při pročítání tohoto fóra občas nabývám dojmu, že na světě existuje opravdu pár naprosto dokonalých lidí, kteří mají vždy a na všechno recept a tu správnou radu. Závidím jim tolik sebejistoty....
Já osobně se za neomylného nepovažuji a určitě jsem ve své, více jak desetileté praxi s motorkami BMW nějaké chyby udělal. Jednou z nich bylo třeba i přijetí docela neschopného a lajdáckého "mechanika". Jak jsem však záhy zjistil, při práci s motorkami nelze dělat pokusy ani z charitativních pohnutek, protože tam jde o život. Takže se tí tímto Pavle omlouvám. Tvůj konkrétní případ jsem ani nevěděl.
Při stovkách strojů, které nám projdou dílnou si myslím, že bez občasných nedostatků pracovat nejde. Jenom se procento zmetků snažím maximálně minimalizovat. Takže dík všem věrným za přízeň a případnou schovívavost.
cyril.
Upravil Cyril dne 10.06.2011 11:28
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
To Cyril:Já to nijak neřešil,protože odstranění problému mě stálo jen pár minut práce s měrkama a nebýt tohodle vlákna,byl bych na to už i zapomněl,protože BMW už je pryč (bohudík) a tak mi to nemá co připomenout.Omluvu přijímám.
Pár let už jezdím k Cyrilovi a nikdy jsem neměl jedinej problém, ba naopak, vždy vše kvalitně opravili a navíc mi také párkrát pomohli v nouzi.
Pokaždé jsem zažil velmi vstřícné jednání.
nechci nikoho hanit...ale raději jezdím do bialska a to jsou opravdu machři.Vždy je to jak řeknou a né jinak....co se týče jiných servisů...určitě se snaží...ale tam snad jen na výměnu oleje..odborné věci tam kde to umí
http://czunici.ra...
Mne se moc líbí jak to Cyril napsal. Prostě nikdo není neomylný a chyba se někdy stane. Spíš jde o to jak se k tomu pak servis postaví, když jde někdy o jeho chybu. Přeji zdárné ukončení soudního sporu aCyrilovi co nejvíc servisovaných motorek bez chyb a hodně spokojených zákazníku.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Vidím to úplně stejně, jak to Cyril napsal. Každej, kdo servisuje může udělat chybu - jsme opravdu jenom lidi. Je potřeba, aby jsme jako lidi zůstali, když se chyba stane a my ji mohli se zákazníkem vyřešit ke vší spokojenosti.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Chlapi nic proti tomu je to napsane pekne ale jeste peknejsi by bylo kdyby se servisy k chybam svych mechaniku staveli celem. Myslim ze kazdy zodpovida za sve zamestnance.
Já mám u Cyrila,taky jenom dobrý(vlastně dobrý je za 3,takže výborný ) zkušenosti a tohle mě neodradí.Hlavně,když ten člověk,už tam nepracuje.
Vloni jsem tam byl 3x na servis a pokaždý bezva!...jak servis,tak jednání a tak i ceny!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Chibu udělá aji stroj,né tak človjek ono taki na druhů stránku doví co se tam odehrálo,visrat se može šecko...Přectavte si že sem v zimě měnil velkí ložisko a gufero v hrušce a za 2500 km se mě rozlítl kardan...mět to v servisu tak nevim čemu věřit... Cyrilmoto přístup dobré,igdyš já tam jedu enom pro radu
Kupredu spatki ni krok...
Cyril napsal:
Jelikož jsem od Miloše Pinkavy dostal upozorňující mail na toto vlákno, asi bych se k němu měl alespoň trochu vyjádřit. A to i když sem jinak moc nepřispívám.
K problematice zadřeného motoru a následné prohlídky rozsekaných střev je vypracován dlouhosáhlý spis soudního znalce, který jsem dostal od majitele motorky mailem a který jsme poctivě pročetli. Špatně nastavené vůle ventilů zjišťoval pan odhadce na pravé "přeživší" hlavě ventilů, která dostala z útrob nepočítaných ran od utržených vnitřností. Tedy se již na deformované hlavě samozřejmě nedalo s jistotou zjistit, jaká byla skutečná vůle před destrukcí. Ale odbornou debatu a tendenční rozporuplné posudky jednotlivých stran nechám na místních odbornících a na dotčených osobách. Jak s motorkou nový majitel jezdil nevím, nikdy jsem s ním na společném výletě nebyl a krom pár telefonátů neznám ani původního majitele.
Při pročítání tohoto fóra občas nabývám dojmu, že na světě existuje opravdu pár naprosto dokonalých lidí, kteří mají vždy a na všechno recept a tu správnou radu. Závidím jim tolik sebejistoty....
Já osobně se za neomylného nepovažuji a určitě jsem ve své, více jak desetileté praxi s motorkami BMW nějaké chyby udělal. Jednou z nich bylo třeba i přijetí docela neschopného a lajdáckého "mechanika". Jak jsem však záhy zjistil, při práci s motorkami nelze dělat pokusy ani z charitativních pohnutek, protože tam jde o život. Takže se tí tímto Pavle omlouvám. Tvůj konkrétní případ jsem ani nevěděl.
Při stovkách strojů, které nám projdou dílnou si myslím, že bez občasných nedostatků pracovat nejde. Jenom se procento zmetků snažím maximálně minimalizovat. Takže dík všem věrným za přízeň a případnou schovívavost.
cyril.
Pěkně napsanýAle dalo by se k tomu napsat pár dalších věcí....Nicméně Cyrile,ty jsi jistě zkušený nejen mechanik,ale i obchodník,takže dobře víš,když někdo prodává ojetou motorku,tak na ní je vlastně podle zákona pul roku záruka,je to tak?
Pokud tedy ve smlouvě o prodeji nejsou přímo vypsané komponenty a části motocyklu,že jsou špatné a musí sepřekontrolovat,případně vyměnit.....To je jasný a spousty vychcánků si takové fráze do smluv dávají
Každopádně,jak se daná věc zaservisuje nebo-li někdo se v ní hrabe,tak o půlroční zákonné záruce se lehko dá polemizovat a to i s tím nejnezkušenejším advokátem!
Prodávající má teď v ruce trumf,kterým zřejmě utluče kupujícího
Sice v naší prohnilé vlasti je možné všechno,ale zatím to vypadá 1:0 pro prodávajícího....
No a nechci být špatným prorokem,ale jak bude u konce soud Kupující - Prodávající,tak to šacuju na novou kauzu a to soudní spor Kupující a ....... hádej kdo Cyrile.....
PS:Sice neznám ani kupujícího ani prodávajícího a ani Cyrila,ale zajímalo by mě,jestli pan Cyril cítí nějakou vinu a jestli se třeba chce podílet,případně zasáhnout než soudní výlohy vyšplhaj do závratných vejšek...