Ja mam automaticky prst na predni brzde (jeden) a zadni vlastne nepouzivam, jen vyjimecne v terenu. Na spojce mam prsty jen v terenu a to vetsinou jen ve vyjezdu. Nikdo me to neucil, nikde jsem to necetl, prislo to tak nejak samo. Ani o tom vlastne nevim, nemohl jsem sem ani nic napsat, az po vcerejsku kdy jsem se jel projet a dal si pozor jak to delam, driv jsem si to ani nebyl schopen uvedomit.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
novalis napsal:
krááááááááááásná diskuse, ale k věci - dokud jsem nevyměnil origo páčky za Wunderlich ( používám je v nejkratším nastavení ) bylo dost nepohodlné mít prsty na páčkách / jestli je tam mít, nebo ne je blbost diskutovat, prostě tam být musí a kdo je tam nemá, škodí sám sobě / . Problém jsem měl v tom, že pokud jsem měl páčky pohodlně v dosahu prstů, při plném zmáčknutí jsem si páčku drtil prsty a pokud ne, tak jsem musel prsty šponovat a bolelo zápěstí. Ty nové páčky jdou dobře nastavit a je to v pohodě.
a jak presne jsi to lip nastavil?
u originalu (ktery mame nejspis stejny) jde nastavit vzdalenost od riditek...
ale co jineho jeste nastavovat?
Hlavně je používám v krátké verzi a tak si nemačkám prsteníček a malíček. Jsou prostě trochu jiné - nemají stejný tvar.
novalis napsal:
krááááááááááásná diskuse, ale k věci - dokud jsem nevyměnil origo páčky za Wunderlich ( používám je v nejkratším nastavení ) bylo dost nepohodlné mít prsty na páčkách / jestli je tam mít, nebo ne je blbost diskutovat, prostě tam být musí a kdo je tam nemá, škodí sám sobě / . Problém jsem měl v tom, že pokud jsem měl páčky pohodlně v dosahu prstů, při plném zmáčknutí jsem si páčku drtil prsty a pokud ne, tak jsem musel prsty šponovat a bolelo zápěstí. Ty nové páčky jdou dobře nastavit a je to v pohodě.
Hicksíku už se to tady probíralo 100x. U Wunderlich páček se dá nastavit i délka páčky(2,3,4 prsty) a když jí máš zkrácenou na dva prsty,tak si zbylé dva nedrtíš pod páčkou. Já to mám taky tak a je to SUPER. Akorát ta cena...
BIGR přiložený následující obrázek:
[16.76Kb]
Upravil BIGR dne 27.09.2010 09:35
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
novalis napsal:
Hicksíku už se to tady probíralo 100x. U Wunderlich páček se dá nastavit i délka páčky(2,3,4 prsty) a když jí máš zkrácenou na dva prsty,tak si zbylé dva nedrtíš pod páčkou. Já to mám taky tak a je to SUPER. Akorát ta cena...
to vypada pekne, diik.
Ja se omlouvam, ale wunderlich sortiment se mi z 80% dost nelibi, tak i ty diskuze jsem nejak ignoroval...
to je ono?
http://bmw-trade....ts_id=1195
Upravil hicks dne 27.09.2010 10:05
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak jsem koupil Variolever a mam s nim lehce pres tisic km..
poznatky:
- provedeni pekne, nicmene vnitrni strana packy ma ostre hrany = raseni rukavice = olepil jsem, zatim nepekne, izolepou
- prst trvale na brzde mi v tuhle chvili prijde dost vhodny:
- za sera, zhorsene viditelnosti, v noci
- na jakekoliv krizovatce
- ve meste porad
- u poli, neosekanych pangejtu, kroviny hned vedle silnice
- takze VETSINA situace
- mam ale dojem, ze s tim jezdim JINAK... jakoze RYCHLEJI... takze bezpecnostni prinos pri NEUSTALEM drzeni drapu na pacce mi v tuhle chvili.. uvidim v budoucnu.. prijde jako DISKUTABILNI. Mam ruku na pacce, vic ji pouzivam. Brzdim mene motorem.. takze jedu vice "kudlu" jak rika Morabo.
- takze -- dokud nezmenim nazor... VSEHO S MIROU
Upravil hicks dne 13.10.2010 12:37
17 cm
Vjetrnik napsal:
Ty jezdíš KUDLU? A to u toho šlapeš do pedálů nebo se jen odstrkuješ nožičkama.....
Nebo KUDLA znamená jet 135km/hod po dálnici?
17 cm
mám prsty trvale na řídítkách, když potřebuju dám na brzdu (spojku)...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Jsem zvědav, kdy bude téma "přisedli jste si někdy kulky v terénu"
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Kua zima se blíží a s ní i tyhle témata.
Jsem zvědav, kdy bude téma "přisedli jste si někdy kulky v terénu"
hele Hrabe uprimne receno, prst/neprst/obcasprst na pacce povazuju za klicovou zalezitosti tykajici se rizeni motocyklu...
17 cm
resim neocekavane dilema ... zjistil jsem, ze jak Morabo, tak Peter, tak Vjetrnik maji bud celou dobu, nebo napr. po Praze prst trvale na brzdove pacce.
ja to tam tak casto zdaleka nemam.
tak na mne padla trochu hruza jakoze brzdna draha nez zareaguju apod..
TAK SE CHCI ZEPTAT ..
...JAK JSTE NA TOM?!
take mate ruku porad na brzde, nebo ji casto sundavate a drzite riditka celou?
brzdite jednim, nebo dvema prsty?
jestli porad na brzde, neboli vas ruka? vytahali se vam po case slachy nebo tak? ) co karpalni tunel? pripadne zimička na prsty?
Kup si rep. závodních rukavic a máš vyřešeno...mají sešitý ukazováček a malíček.. Jen nevím zda se ti tam kopejtka vejdou
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
resim neocekavane dilema ... zjistil jsem, ze jak Morabo, tak Peter, tak Vjetrnik maji bud celou dobu, nebo napr. po Praze prst trvale na brzdove pacce.
ja to tam tak casto zdaleka nemam.
tak na mne padla trochu hruza jakoze brzdna draha nez zareaguju apod..
TAK SE CHCI ZEPTAT ..
...JAK JSTE NA TOM?!
take mate ruku porad na brzde, nebo ji casto sundavate a drzite riditka celou?
brzdite jednim, nebo dvema prsty?
jestli porad na brzde, neboli vas ruka? vytahali se vam po case slachy nebo tak? ) co karpalni tunel? pripadne zimička na prsty?
Kup si rep. závodních rukavic a máš vyřešeno...mají sešitý ukazováček a malíček.. Jen nevím zda se ti tam kopejtka vejdou
myslis ukazovacek a prstenicek?
17 cm
Remus511 napsal:
****, myslel jsem malíček a prsteníček... Jsem z tebe celej rozhozenej
Už jsem se tě chtěl zeptat, kde jsi sehnal motokrosový palčáky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...jeden prst v nose a druhej v ...
Upravil Pizzy Bender dne 14.10.2010 22:17
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku