xavier napsal:
Ona se taky musi brat v potaz kupni sila,pro nemce je to dejme tomu 50% platu, tady je 50% platu cca 10 tis. a za 10 tis ma hadry +- skoro kazdej,takze pro nemce to takova rana asi nebude. I kdyz teda co je vidim tak taky jezdej casto v hadrech z pola za 400€ komplet. Ale hadry nejsou delany pro vylozene pro ceskej trh,ze? A na zapad od nas jsou na tom preci jen lip ,takze oni neco urcite prodaj.
A protože tu máme menší kupní sílu, tak nám němci ještě namastěj ceny, že je zboží z TT pro čechy o cca 20% dražší, než pro němce, to mi taky trochu vadí.
To i Slováci, který jsou ještě dál, to maj levnější, jak my.
bol by si prekvapený ale komplet RUKKA som kupoval v Prahe a aj doplnky na moto. a dôvod? lepšia ceny ako v SR a hlavne boli veci skladom. neznášam vetu " musíme to objednať za 3 týždne to tu bude"
Béďo
xavier napsal:
Ona se taky musi brat v potaz kupni sila,pro nemce je to dejme tomu 50% platu, tady je 50% platu cca 10 tis. a za 10 tis ma hadry +- skoro kazdej,takze pro nemce to takova rana asi nebude. I kdyz teda co je vidim tak taky jezdej casto v hadrech z pola za 400€ komplet. Ale hadry nejsou delany pro vylozene pro ceskej trh,ze? A na zapad od nas jsou na tom preci jen lip ,takze oni neco urcite prodaj.
A protože tu máme menší kupní sílu, tak nám němci ještě namastěj ceny, že je zboží z TT pro čechy o cca 20% dražší, než pro němce, to mi taky trochu vadí.
To i Slováci, který jsou ještě dál, to maj levnější, jak my.
bol by si prekvapený ale komplet RUKKA som kupoval v Prahe a aj doplnky na moto. a dôvod? lepšia ceny ako v SR a hlavne boli veci skladom. neznášam vetu " musíme to objednať za 3 týždne to tu bude"
Já mluvil jen o cenách na shopu TT. V praxi je to dobrý, kluci z TT se snažej.
p.s. edit dufam ze aj v tomto pripade sa tu o sebe docitam ze uz som sa u krolaka informoval na zlavy
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 09.10.2010 22:20
chlapci jak rád bych si koupil tyto hadry, ale nejsem zi jist zda při průměrné mzdě 20 000kč hrubého je to schůdné, zda bych za 20 dní dovolené využil plně jejich vlastností. chápu že jsou zde lidé kteří tyto otázky řešit nemusí a musím říci že jim závidím možnost cestovat a najezdit mraky kilometrů po místech o kterým se mě jen zdá. a právě pro takové je tento produkt směrován.
Tančící Havran
abych dal vic nez 30 000 CZK/cca 1200EUR za hadry na osobu, to uz by muselo byt hooodne hodne super.
Takze doufam, ze to TT zlevni na cca takovouhle castku (i tak predpokladam, ze by tam byla rozumna marze), nebo ze si vezme z napadu TT vzor jiny vyrobce a predstavi to v obdobne ci lepsi kvalite v tehle cenove hladine.
42k tedy za hadry jen pokud se do nich okamzite zamiluju... coz se v tomto pripade zatim nestalo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: jestli dáš za Rally skoro 30tis. nebo za pořádný hadry 40tis. je skoro jedno...to už není rozdíl...
Třeba já Rukku řešil asi dva měsíce, jestli to dát nebo ne...zaplať pánbůh že jsem dal, byla to ta nejlepší investice...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: jestli dáš za Rally skoro 30tis. nebo za pořádný hadry 40tis. je skoro jedno...to už není rozdíl...
Třeba já Rukku řešil asi dva měsíce, jestli to dát nebo ne...zaplať pánbůh že jsem dal, byla to ta nejlepší investice...
to teda JE rozdil
---
ad. Rukka.. fajn, ja bych si to ale (ted s odstupem) nekoupil. Materialy sice fajn, ale vyrobce zasadne setril na vzhledu. Nevypada to spatne, ale za ty prachy bych cekal jine predstaveni.
17 cm
to Hicks: otázka vkusu...mě se vzhled maximálně líbí...nelíbí se mi třeba pro změnu Rallíčko...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: otázka vkusu...mě se vzhled maximálně líbí...nelíbí se mi třeba pro změnu Rallíčko...
ted jsi mi strasne nahral a ja toho proste nemuzu nevyuzit
---
A TYS MEL SNAD NEKDY DOBRY FKUS?! )))))
---
jinak neverim, ze se ti Rukka max libi.
17 cm
Vjetrnik napsal:
---
---
Rukka je SUPER vzhledově!!!!!
to ty nemáš vkus (to je patrné i podle toho že sis koupil kolo s řetězem)
Upravil Doc dne 11.10.2010 05:39
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Vjetrnik napsal:
---
---
Rukka je SUPER vzhledově!!!!!
to ty nemáš vkus (to je patrné i podle toho že sis koupil kolo s řetězem)
retez tam mam proto, abych ho mohl prilezitostne sundat a narezat Ti na holou
17 cm
No speciálně co se týká vzhledu, tak Rukka je konzervativní a je dělaná tak, aby to nebylo "out" ani za těch pět let. Upřímně řečeno - když sem někdo přijde v nějakém starším modelu, tak ani nevím, jestli je starý 3 roky nebo 6 let a překvapí mě, že je často i starší. Prostě design je věc názoru ale řekl bych že udělat nadčasový oblečení je docela umění. Záleží pochopitelně na určení - jiný nároky má člověk, který jezdí touring na RT a jiný cestovatel na GS. Já mám černý Airoad první sezonu a jezdíme v tom s přítelkyní na GS touringově a řekl bych, že vzhled je naprosto perfektní. Rozhodně se mi to líbí víc než třeba Streetguard, který jsem měl předtím. Ale to je věc názoru.
Na druhou stranu - nedovedu si moc představit jezdce na RT v oblečení Compaňero a už vůbec ne třeba na goldwingu nebo haryku a v Airvision nebo Airoad jde jezdit i na chromech a neuráží to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...