Rades napsal:
Jestli pak budeš moct tak napiš na kolik taková oprava vyjde. díky
Nechával jsem dělat repas na 12gsa 2011 a u Procházky tě to bude stát 5450,- za oba.
Kalibraci ti zvládne udělat kdokoliv s diag. Stačí na ti i gs911, nemusíš ani do autoriz. servisu na "velkou".
Rades napsal:
Nechával jsem dělat repas na 12gsa 2011 a u Procházky tě to bude stát 5450,- za oba.
Kalibraci ti zvládne udělat kdokoliv s diag. Stačí na ti i gs911, nemusíš ani do autoriz. servisu na "velkou".
Pan Procházka se ozval hned a předběžně dává cenu 2.8k. Pokud bude třeba chromovat pístnici (prý to většinou nutné není), tak to bude víc. Trvat to bude asi 14 dní. Až to všechno klapne, napíšu cenu a postřehy pro porovnání.
Rades napsal:
Pan Procházka se ozval hned a předběžně dává cenu 2.8k. Pokud bude třeba chromovat pístnici (prý to většinou nutné není), tak to bude víc. Trvat to bude asi 14 dní. Až to všechno klapne, napíšu cenu a postřehy pro porovnání.
V pondělí jsem tlumič odeslal. V úterý byl doručený a ve středu ho odeslali repasovaný zpátky. Dneska jsem zaplatil dobírku 3.050 a mám ho doma. Repas 2.830 + poštovné 220.
Vyměnili náplň, o-kroužek, gufero a pouzdro.
Spolupráce nadstandardní! Opravdu mě mile překvapili.
Kvalitu práce otestuje mých 110kg.
Tak jsem se dnes taky bohužel dočkal - venku krásně - vytáhnu mazlika že to letos konečně projedem nastartuji vyzkouším všechny el. sračičky i ESA - masina divně poskakuje nahoru dolu no a já mrknu dolu a na dlažbě pod zadním tlumičem louže oleje (v garáži ani kapka) - 1200 GSA DOHC pouhých 15000km - dá se na tom zatím jezdit ? kde mi udělaj repas (Olomouc) nebo i nový kus a za kolik ? Díky za rady
honzazlin napsal:
Tak jsem se dnes taky bohužel dočkal - venku krásně - vytáhnu mazlika že to letos konečně projedem nastartuji vyzkouším všechny el. sračičky i ESA - masina divně poskakuje nahoru dolu no a já mrknu dolu a na dlažbě pod zadním tlumičem louže oleje (v garáži ani kapka) - 1200 GSA DOHC pouhých 15000km - dá se na tom zatím jezdit ? kde mi udělaj repas (Olomouc) nebo i nový kus a za kolik ? Díky za rady
Přesně takhle jsem se poučil já.
Nový s ESA stojí kolem 40.
Určitě bych s tím nejezdil. Odmontovat, odpojit, zabalit a poslat do Čerčan k panu Procházkovi. Kontakt je v příspěvcích výše nebo na netu.
Po repasu kalibrace v servisu, a pak už jen jezdit.
Hodně štěstí.
Nejezdit proč ? Můžu nějak poškodit přidřít tlumič že bude postupně patrně úplně bez oleje nebo se "jen zblbne počítač" a nebo že jizdní vlastnosti budou na ho... mám totiž dost potřebu zítra vyjet. Dík
honzazlin napsal:
Nejezdit proč ? Můžu nějak poškodit přidřít tlumič že bude postupně patrně úplně bez oleje nebo se "jen zblbne počítač" a nebo že jizdní vlastnosti budou na ho... mám totiž dost potřebu zítra vyjet. Dík
honzazlin napsal:
Nebo se ti přeba jenom dostane olej na gumu a rozložíš si celo moto o protijedoucí auto. fakt bych nejezdil s vyteklym tlumičem! na repas se skus zeptat zde https://cs-cz.fac...altusus.cz nějak mi nefungujou jeho vebovky. je ze štěpánova a mám s ním o 1000% lepší zkušenosti než s "panem" Procházkou, tomu už bych nedal na opravu ani tlumič z jawy. tady ještě tel.602893182
Upravil Mira1150 dne 21.02.2015 18:49
Mě taky těsně po záruce v zimě vytekl centrální tlumič, a letos kamošovi taky začal téct. Potřeboval přesunout jen moto bez nastartování. BMW asi zima nesvědčí nebo snad výrobní vada? Já měl najeto 15tis km a kamoš 40 tis. km. Tak řešíme opravu.
honzazlin napsal:
Tak to jsi mně zaskočil s tím Procházkou ?! Zatím čtu jen chválu . . .
No dělal mi tlumiče vzal si asi 7000 a po asi 3000km se mi přední rztrhl a když jsem mu to chtěl reklamovat tak mi řekl že si za to můžu sám protože jsem s tím jezdil v terénu. popravdě když jsem vyděl jak slabou stěnu tam nechali když tam dodělávali závit se divím že to neroztrhl tlak plynu. Vůbec nechápu jak to takhle mohli udělat u toho ani sekundu nemysleli a co jsem slyšel nejsem první komu se to stalo. zadní tlumič mi vytekl asi po dalších 4000km to už jsem ani neřešil. Taky mě to docela zklamalo protože jsem na něj četl chválu a dokonce jsem ho doporučil kamošovi a tlumič mu po nějakym čase začal klepat, ale myslím že mu tenkrát nějak opravil.
Honzo jestli jsi prvni majitel a mas pravidelnou servisni historii,tak mas hodne velkou sanci ze Bmw zaplati novy tlumic a mozna i praci.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Honzo, trochu mě překvapily rekace na p. Procházku. Ale já nechával dělat repas u něj, stálo to 2800,-Kč...má za sebou Rumunsko, Alpy...nějaké to blbnutí na signálkách, něco kolem 13000 km a zatím musím říci, že bez jakéhokoliv problému.
honzazlin napsal:
Ahoj, já teď nechával tlumiče na repas na gsa u http://www.faltus... Faltus je ze Štěpánova kousíček od Olomouce, takže sem to vez osobně. Předtím mě to jednou dělal na jiné moto Procházka ale nějak moc to bylo pak tvrdý a na gs mě to dělal Beran a zadek taky trošku haproval tak sem to zkusil u Faltuse.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Čau všichni.Tak jsem to teď rozdělal ale mám problém s dolním šroubem tedy vlastně s tou trubkou rolnou v které je šroub ten šel ven v pohodě - jak ale dostat ven tu rolnu drží a drží - má snad jít ven nebo ne?
honzazlin přiložený následující obrázek: