Hele Hicksi asi jsem to špatně pochopil, ale ten kalendář má bejt dvouletej 2011/2012, takže pokud je co měsíc, to fotka, tak to je celkem 24 fotek. To se tam dvouventily vejdou snad i dva ne?
Nebo je snad jedna fotka na dva měsíce?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Je fakt, že bylo psáno kalendář na 2 roky, ale přimlouvám se za 1 roční. Vybrané fotky se mi až na jednu líbí, takže musím pochválit za šťastnou ruku. Dvouventil tam určitě dejte. Fotka u jezara vypadá krásně, ale já bych tam dal tuhle.
paja1 přiložený následující obrázek:
FunTomas napsal:
Tak se musím zastat fotky s Mildou na dromedárovi. Mě osobně se teda moc líbí (na rozdíl od té s těma Mongolcema) a myslím si, že do kalendáře patří, i když tam není žádná motorka. Cestování na GS je o dálkách, dobrodružství a legraci a zábavě s tím spojené a to Milda předvádí v plné parádě. Příslušnost ke komunitě je patrná i podle hadrů a kdo Mildu zná, tak asi tuší, jak si to užíval
k tomu bych se přimlouval taky a nemám na mysli tu konkrétní s velbloudem nebo těmi Mongolci, myslím správně to řekl i vevis někde na začátku, GS je Gelande Strassen se vším co k tomu patří, dálky, off road, jiné kultury a oblečení, nejenom GG pass a Horní-Dolní Suchá. Ale taky zahrabání, bláto, řeky, camping, opravy a prostě cokoliv co může charakterizovat jezdce na GS (a tím je na obrazcích jiná kompozice než na kalendáři RT, LT, HD). I proto (souhlas s vevisem) jsem poslal pár fotek s hodně rozdílnou tematikou, opravy v poušti, žízeň vyschlého hrdla v poušti apod. Pestrost musí být, jinak to bude sterilní jako na výstavě (pouze s jiným pozadím)
btw Jarda Dingo musí mít sposty fotek, kde jsou? (nějaký zlomený klíček by se tam taky hodil....)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Dekuji Docovi za to,ze zminil muj nazor!Od studovaneho a zcestovaleho cloveka je to potesujici.
Jinak jsem trochu zklaman.Jestlize dostanou takovy prostor velbloudi,mongolove,moto rady G(nic osobne proti nicemu,co jsem zminil) a nedostane se tam jediny dvouventil,tak ten kalendar nechci.
Myslim,ze ta fotka o prispevek vys je super.A rikam rovnou,ze jsem ji pouze poslal.Ani na ni nejsem,ani jsem to nefotil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Dekuji Docovi za to,ze zminil muj nazor!Od studovaneho a zcestovaleho cloveka je to potesujici.
Jinak jsem trochu zklaman.Jestlize dostanou takovy prostor velbloudi,mongolove,moto rady G(nic osobne proti nicemu,co jsem zminil) a nedostane se tam jediny dvouventil,tak ten kalendar nechci.
Myslim,ze ta fotka o prispevek vys je super.A rikam rovnou,ze jsem ji pouze poslal.Ani na ni nejsem,ani jsem to nefotil.
Souhlas s tebou!(a to nejsem zastáncem starých věcí),ale jak jsem už psal...jestli to má byt kalendář BMWGS a ještě navíc na dva roky,tak ať jsou tam VŠECHNY modely co se vejdou a né jen těch pár nejznámějších.A jestli ne,tak na to taky se*u!
Upravil Mr GS dne 14.11.2010 22:08
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
paja1 napsal:
Je fakt, že bylo psáno kalendář na 2 roky, ale přimlouvám se za 1 roční. Vybrané fotky se mi až na jednu líbí, takže musím pochválit za šťastnou ruku. Dvouventil tam určitě dejte. Fotka u jezara vypadá krásně, ale já bych tam dal tuhle.
Neříkám že si ti mongolci nebo Milda neužívá, to jo, ale zrovna ríkám že potom tyhle stránky asi rychle přetočím a nechám tak klidně tady toho chlapíka co nikdo ho nezná klidně tři měsíce protože s fotky je vidět že si to užíváá taky,daleko a hlavne s gesem
Koho myslis tim chlapikem,ktereho nikdo nezna?Jesli myslis toho zizniveho,tak jsi asi jeden z mala,kdo ho nezna!
vevis napsal:
BOZE!
to je presne ten duvod proc nemuze byt verejne hlasovani.
v uzsim vyberu je nekolik dvouventilu, JESTE TU O TOM PISU, nacez Vevis zareaguje takhle.
A to tam ma jeste navic svoji fotku ve finale.
Nic... posilejte fotky, dalsi konzultacni kolo az jich bude vic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Souhlas s tebou!(a to nejsem zastáncem starých věcí),ale jak jsem už psal...jestli to má byt kalendář BMWGS a ještě navíc na dva roky,tak ať jsou tam VŠECHNY modely co se vejdou a né jen těch pár nejznámějších.A jestli ne,tak na to taky se*u!
podminkou je kvalitni snimek.
alespon maji majitele tech ostatnich, mene zastoupenych modelu vetsi motivaci dodat lepsi foto pristi rok.
Zadny automaticky postup neexistuje.
17 cm
FunTomas napsal:
Tak se musím zastat fotky s Mildou na dromedárovi. Mě osobně se teda moc líbí (na rozdíl od té s těma Mongolcema) a myslím si, že do kalendáře patří, i když tam není žádná motorka. Cestování na GS je o dálkách, dobrodružství a legraci a zábavě s tím spojené a to Milda předvádí v plné parádě. Příslušnost ke komunitě je patrná i podle hadrů a kdo Mildu zná, tak asi tuší, jak si to užíval
k tomu bych se přimlouval taky a nemám na mysli tu konkrétní s velbloudem nebo těmi Mongolci, myslím správně to řekl i vevis někde na začátku, GS je Gelande Strassen se vším co k tomu patří, dálky, off road, jiné kultury a oblečení, nejenom GG pass a Horní-Dolní Suchá. Ale taky zahrabání, bláto, řeky, camping, opravy a prostě cokoliv co může charakterizovat jezdce na GS (a tím je na obrazcích jiná kompozice než na kalendáři RT, LT, HD). I proto (souhlas s vevisem) jsem poslal pár fotek s hodně rozdílnou tematikou, opravy v poušti, žízeň vyschlého hrdla v poušti apod. Pestrost musí být, jinak to bude sterilní jako na výstavě (pouze s jiným pozadím)
btw Jarda Dingo musí mít sposty fotek, kde jsou? (nějaký zlomený klíček by se tam taky hodil....)
jj...
17 cm
Fotky pěkný, sám mám prd (mám, ale nehodí se, jsou tak akorát pro mě) jenom nějak nechápu, co lidi táhne k písku . Pokud ho nehážu do betonu, tak se od něj držím co nejdál Nemám rád písek. V zubech, botách......a jak tak koukám na užší výběr, tak tam je polovina "písečných" fotek. Až mě z nich trnou zuby. Jako by se pomalu jinam než na poušť nejezdilo.
Upravil Medik dne 15.11.2010 09:04
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vzhledem k tomu, že počet dobrých a slušných fotek se zvětšuje a je potřeba je více protřídit, byl proces výběru prodloužen o jeden krok! Dojem, který tedy vznikl, že dané fotky byly definitivně přijaty je MYLNÝ! Definitivní to ještě nemá ani jedna fotka. Nyní už je za tímto účelem vytvořeno další, zatím prázdné album, takže vše bude snad jasnější.
Ještě jedna poznámka. Podstatným aspektem pro výběr je taky technická kvalita snímku. Hodně fotek je tu sice moc pěkných, ale bohužel velmi často buď lehce rozostřených, nebo zaostřených na špatný bod... Další kapitolou je třeba světlo... To jsou faktory, které bohužel použití řady snímků (obzvlášť při zvětšení na takový formát) znemožňují a nejde ani o to, co je konkrétně zachyceno.
Jinak co se týče zastoupení různých modelů, tak samozřejmě se budeme snažit o co nejpestřejší zastoupení, jak starších modelů, aktuálních, boxerů, jednoválců i twinů. Důležitý je taky příběh, který fotka vypráví, aby nebyla "jen statická-katalogová", i když i takové budou atd, atd...
Prostě, ještě se neděste, co je všechno vybráno, posílejte kvalitní kandidáty a přejte nám šťastnou ruku.
EDIT: definitivně vybrána jedna fotka
Upravil morabo dne 15.11.2010 12:19
Maiali nel Fango!
Pro Hickse:http://vevis.rajc...ro_Hickse/
Koukni na to.Kdyz tak si neco ztahni.Je to jen malej vyber a nechce se mi to posilat mejlem.Jeste udelam vyber z druheho cd.