A ten kryt palubky je co konkrétně?
Máš foto?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Má to na něco vliv? Takhle podle fotky to nejde skoro poznat. Nezkousel jsi to rozdelat a mrknout na to?
nerozdelavam jsme to ale skoda ze nemam fotku zepredu tam je to poznat, jako nicemu to nevadi jen to tam hazi odlesky a hlavne spis jde o to aby to bylo vodotesny
jediny co me napada tak ze mi tak nastrikal benal pri tankovani, jsem mel takovou nemilou zkusenost ze LukyGS
Upravil schrek dne 04.12.2012 10:52
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
nerozdelavam jsme to ale skoda ze nemam fotku zepredu tam je to poznat, jako nicemu to nevadi jen to tam hazi odlesky a hlavne spis jde o to aby to bylo vodotesny
jediny co me napada tak ze mi tak nastrikal benal pri tankovani, jsem mel takovou nemilou zkusenost ze LukyGS
Si delas kozy!!
Myslis ze tech pár kapek benálu který ti na tom pristalo to mohlo rozleptat? A jak by ti to naleptal vevnitr tu prepazku!!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
No prave nevim jestli si delaji kozy nebo co, ale jeste rikal ze je to poruseny i zvenku i kdyz na fotce je jasne videt ze neni, tak toufam ze na to nevzali fen a nefenovali to , proste jsou ******* rekl jsem ze to chci pisemne a to
zenezjisti cim to je ze me to jaksi nezajima , ze zaruka je platna a je na nich, aby rekli jak se to mohlo stat.
Upravil schrek dne 04.12.2012 11:40
Čeština můj koníček
Mě to připadá jako přehřátý od osvětlení otáčkoměru. Jsou tam žárovky nebo LED?
nedali tam v DDR nebo v Číně víceWatovou žárovku?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Jak mužeš nadávat na nějakého dealera když nevíš od čeho to máš sám natož aby to někdo zadarmo měnil.. To snad nemužeš myslet vážně?? Ale od benzímu to asi nebude to by to sklo bylo mléčný
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak: sorry ale , jak ja mam vedet od ceho to je, jen sem jezdil , nic sem stim nedelal, proste se to objevilo a predpokladam ze kdyz se neco pokazi a mas zaruku tak by to meli vymenit ne? Popripade dokazat ze je to moje chyba , nebo ze se na to nevztahuje zaruka protoze ...... a ne jen rict , ze nevi cim to je tak zamitaji zarucni opravu.
Opravdu jediny co me napadlo je ze na to kapnul benal jak strikal z nadrze, ale jak jsi napsal bylo by to mlecny a navic zvenku coz neni.
Nádrž je pod sedlem to ti lítá bena až dopředu?
Buď ti v palubovce vznikl nějaký odpor v nějakým vodiči který se následně zahřál (pokud tam opravdu jsou ledky jako že asi jo) nebo jsi tak laboroval s plexisklem až si z něj vytvořil čočku která ti to zahřála ale vážně, nemohl jsi položit na ty budíky něco co by zagungovalo jako čočka,neparkuješ někde pod skleněným přístřeškem atp?
A proto jsem vždy jezdil na servis do Nemecka, tam se neptali me jak to vzniklo, ale sami se snažili prijit čím to je a vždy opravili. Tohle se přece člověk těžko uděla sam, a navic by to mělo něco vydržet. Myslim že by jsi to neměl vzdávat, když se k tomu renocar postaví takhle, obrat se na zastoupeni BMW v Čr, Peta Konig by ti třeba mohl pomoci.
Pokud jsi si to ale udelal sam treba autogenem, tak ti nepomuze nikdo....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Takze jeste jednou zacalo to delat pri ceste za pardalem pred tim to nebyllo. Nez s masinou vyjedu tak se divam zda na masin neni neco spatne. Navic cocku sem udelat nicim nemohl jelikoz celej den bylo dost pod mrakem az po ukrutnou mlhu. Jinak uz jsem zavolal prodejci od ktereho mam moto jak dal postupovat tak to bude resit.
Ale byl jsem i u pravnika a tam mi bylo sdeleno ze reklamaci s vysvetlenim ze nevime cim to je nemohou zamitnout
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Takze jeste jednou zacalo to delat pri ceste za pardalem pred tim to nebyllo. Nez s masinou vyjedu tak se divam zda na masin neni neco spatne. Navic cocku sem udelat nicim nemohl jelikoz celej den bylo dost pod mrakem az po ukrutnou mlhu. Jinak uz jsem zavolal prodejci od ktereho mam moto jak dal postupovat tak to bude resit.
Ale byl jsem i u pravnika a tam mi bylo sdeleno ze reklamaci s vysvetlenim ze nevime cim to je nemohou zamitnout
Tak to je čerstvá věc ,aha já myslel že to máš už dýl z léta .
Tak to na 99% je od elektrické chyby uvnitř přístrojovky - si troufám tvrdit.
schrek napsal:
Ja si to myslel taky ale rekli ze vnitrek je bez poruseni.
Ses asi nechal rychle odbýt. Hned jsi měl říci a chtít to písemně(vyjádření o zamítnutí reklamace).
Zadruhé opravdu musejí zdůvodnit proč se reklamace zamítá a to že neví je jejich boj byť přístrojovka byla ve vnitř v pořádku(otázka je jestli ji vůbec měli rozhozenou), stále můžeš jako laik argumentovat vadou materiálu samo za předpokladu že nebude platit co napsal Pardál o autogenu ale to asi nehrozí že.
A samo se to jen tak bez příčiny asi nestalo
Upravil LukyGs dne 04.12.2012 17:33
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
schrek napsal:
Kime, myslíš, že je to od el. součástky? Trochu logiky - kdyby se takhle zkroutil plast od zkratu el. součástky uvnitř palubovky, tak to bude festovní zkrat nebo "požár" uvnitř - na tišťáku by to bylo určitě vidět - troufnu si říct, že by se z ní i "zahulilo". A hlavně - ta palubovka by zcela jistě nefungovala tak jak má nebo by nefungovala vůbec.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
schrek napsal:
Kime, myslíš, že je to od el. součástky? Trochu logiky - kdyby se takhle zkroutil plast od zkratu el. součástky uvnitř palubovky, tak to bude festovní zkrat nebo "požár" uvnitř - na tišťáku by to bylo určitě vidět - troufnu si říct, že by se z ní i "zahulilo". A hlavně - ta palubovka by zcela jistě nefungovala tak jak má nebo by nefungovala vůbec.
Tak pokud nám shrek nezatajil že si tam odložil doutník tak jaká by mohla být jiná příčina než el závada verzi skrytého diverzanta někde na parkovišti zatím odkládám. no uvidíme co ukáže další vývoj. co jsem měl možnost to vidět z blízka tak to fakt vypadá že teplo šlo zevnitř,ledka se asi tolik nehřeje ale např od žárovky 2-4w jsem viděl roztavených míst v palubovkách už několik
Upravil kim dne 04.12.2012 17:57