Kubrt napsal:
Zvažuju od Bystři Top case,ale odrazuje mě od toho jediná věc (ne od Bystřovo výrobků,nebo od TT,ale všeobecně).Když budu chtít jet někam "na lehko" třeba jen s bočákama,tak budu muset pracně odšroubovávat ten třetí kufr? Neexistuje nějaká alternativa? Třeba jako mají typlastový kufry? Že jen nacvakneš a jedeš?
Taky jsem to řešil dřív sem jezdil pořád bez kufru jen s plotnou a po namontování BEGRA napevno jsem si nato tak naučil že bych už nesundaval NIKDY! jde o zvyk
O zvyk sice jde,ale ještě mám 60ti litrovej loďák,ten beru když jedu s Peťanem někam na "divoko" chlastat a na stojáka ho vozit nechci...
Bystřo,popřemýšlej,jestli by jsi něco nevykoumal
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele tak to víš že kdyby se zapřemejšlelto tak by se to vymyslet nechalo ale rozhodující je cena a pevnost toho uložení! A taky abys ten top unes stím vehementem!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hele tak to víš že kdyby se zapřemejšlelto tak by se to vymyslet nechalo ale rozhodující je cena a pevnost toho uložení! A taky abys ten top unes stím vehementem!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kubrt napsal:
Zvažuju od Bystři Top case,ale odrazuje mě od toho jediná věc (ne od Bystřovo výrobků,nebo od TT,ale všeobecně).Když budu chtít jet někam "na lehko" třeba jen s bočákama,tak budu muset pracně odšroubovávat ten třetí kufr? Neexistuje nějaká alternativa? Třeba jako mají typlastový kufry? Že jen nacvakneš a jedeš?
Na systém "...nacvakneš a jedeš..." se zeptel lidí, co ztratili topcase a v lepším případě ho našli otlučený s rozbitým obsahem a v horším případě ho nenašli vůbec...
Jediný, co na mě působí bytelně je systém uchycení topcase na 1200 GSA... Uzamykatelný hák jako na prase přicvaknutý na bytelný kovový držák... a to by mohlo být téma pro Bystřu... stejně jako nesehnatelné protikusy pro uchycení horního kovového držáku z GSA místo plastového bazmektu z GS...
Upravil radosek dne 13.12.2010 22:40
... jo a navíc, když jedu někam "na lehko", sundávám bočáky a nechávám tam Topcase. Ten mám sice sundávací, právě z té ADV, ale vozím ho pořád, i okolo komína. Na doklady, peněženku, nepromoky, a konec konců když jdu pryč od motorky, i na přilbu a rukavice... Mohl bych ho ram mít klíďo na pevno...
Upravil radosek dne 13.12.2010 22:46
Radosek napsal:
... jo a navíc, když jedu někam "na lehko", sundávám bočáky a nechávám tam Topcase. Ten mám sice sundávací, právě z té ADV, ale vozím ho pořád, i okolo komína. Na doklady, peněženku, nepromoky, a konec konců když jdu pryč od motorky, i na přilbu a rukavice... Mohl bych ho ram mít klíďo na pevno...
to už je slovíčkaření a dalo by se polemizovat o tom co je pro koho "na lehko"... Otázka zní jasně
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrte,plotny se systémem cvak cvak ti jednou povolí,top ti upadne a budeš pracně na silnici hledat stracené kontaktní čočky a kynedril
bystricke přiložený následující obrázek:
Bystřo to bych musel jezdit na KáTéMce a kynedril nežeru,bo se mi v buse a v autě nedělá šoufl
Servisák : že Ty musíš mít pořád poslední slovo
Mi neřikejte,že tam nepujdou vykoumat nějaký zámky,nebo tak něco?
Bystřické : do jara času dost... Třeba něco vymyslíme s Servisákem a pak to s Tebou budem konzultovat
bystricke napsal:
...přes svátky už mám jiné plány, je čas na zábavu ... tlumiče už mám doma ... inspiraci čerpám z youtube
Jo, až si na to přes tu zimu zvykneš, tak na jaře na prvním blátě, až ty lyže sundáš, si parádně natlučeš hubu...nezapomeň si vzít na klobouk kameru, ať o něco nepřijdeme...