Viktor je samozřejmě můj kamarád, abych předešla nedorozuměním špičkování je tedy v rámci možností. Jinak abych přispěla k tématu, myslím, že je hodně velká náhoda sehnat nezadanou holku podle požadavků, které máš. To s ní chceš jet kolem světa? Neměla by k tomu všemu teda být ještě bohatá?
Makak napsal:
Viktor je samozřejmě můj kamarád, abych předešla nedorozuměním špičkování je tedy v rámci možností. Jinak abych přispěla k tématu, myslím, že je hodně velká náhoda sehnat nezadanou holku podle požadavků, které máš. To s ní chceš jet kolem světa? Neměla by k tomu všemu teda být ještě bohatá?
Jako proc ne?
Ne, je mi to jasne, to co pises. Vsak jak rikam - napsal jsem to tady ze srandy, fakt od toho nic necekam :/
A jinak ano, chtel bych tak cca za 3 roky kolem dokola .. ale kdo vi, ze?
ja nevim.. shanis slusnou holku, ale na takovouhle akci to chce spis nejakou.. jakoze min slusnou.
Navic muzes i kvalitni samici zkazit... a misto, aby dobrovolne sedela u sporaku a cekala na tebe az si najdes cas... NAJEDNOU BUDE CHTIT COURAT/JEZDIT KDOVIKDE VENKU(!)
chapes.. co nepozna, to ji nebude chybet.. tak aby ses neprepocital... a zbytecne nekazil mistni chov...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
randolfe spravně dělaš, zkusit se to musi a hlavně ja měl ještě taky před pár dny ženskou ktery mi neskutečně vyhovovala, byla pro me všechno a i se mnou rada jezdila na motorce. A už ji nemam... a to ze dne na den, bez vysvetlení ... takže když ti něco zbyde po tvem výběru dej vědět :-). Asi totiž platí - všeho jenom do času. Jen ja už dokola néééé ....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Radosek napsal:
Vezmi to ode mne jako dobrou radu. Toto vlákno není Tvoje parketa. Jistě rozumíš spoustě jiných věcí, ale partnerské vztahy mezi nimi nejsou...
kusuj... notoricky rozchazeci/rozvadeci
17 cm
adventure73-pardal napsal:
randolfe spravně dělaš, zkusit se to musi a hlavně ja měl ještě taky před pár dny ženskou ktery mi neskutečně vyhovovala, byla pro me všechno a i se mnou rada jezdila na motorce.
nejak to tu tedy houstne...:/
17 cm
randolfe spravně dělaš, zkusit se to musi a hlavně ja měl ještě taky před pár dny ženskou ktery mi neskutečně vyhovovala, byla pro me všechno a i se mnou rada jezdila na motorce. A už ji nemam... a to ze dne na den, bez vysvetlení ... takže když ti něco zbyde po tvem výběru dej vědět :-). Asi totiž platí - všeho jenom do času. Jen ja už dokola néééé ....
Tak se Pardale drž!Kdo to nezazil,tak s tezi pochopi jak tohle s clovekem zamava!
Ale nakonec plati,co te nezabije,to te posili! Jenze ten mezicas,nez ti to zase zacne v zivote fungovat hrozne pomalu utika!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Někdy když tu čtu názory na soužití s ženskejma nedej bože na cestování s nima, nestačím se divit. Ono se totiž tady na fóru dá napindat halda keců. Život funguje jinak, vono se to ukáže vždycky když má přijít na činy.
randolf> pro uklidnění potvrzuju, že existují, chce to jen čas a klid. Pravda cílené hledání asi nikam nevede prostě se to musí přihodit tak nějak samo..... a těch co sami jedou je opravdu velmi málo a těch co sednou na enduro ještě míň....
hicks> časem změníš názor prostě vyrosteš
Pardal> acho jo ...............
Tohle zavání zimním absťákem jak sviňa. Už aby se venku vyčasilo.
vlada-adv napsal:
... těch co samy jedou je opravdu velmi málo a těch co sednou na enduro ještě míň....
... a pokud nesedne na enduro hned, tak pokud Tě má ráda a uvidí Ti na očích, že Tě tím potěší, tak nakonec s Tebou pojede...
To Pardál:
Všude okolo nás je spousta samotných lidí. Jen je najít...
A jinak, od toho, aby Tě pro začátek někdo podržel, od toho máš přátelé...
Vím o čem píšu...
Když mi bylo před nedávnem opravdu ouvej, jedna taková právě odsud z fóra se zčista jasna objevila a pomocnou ruku podala. Nikdy jí za to nebudu moci být dost vděčný...
Chlapi, hlavu vzhůru, narovnat si záda, nadechnout se a všechny patálie Vám potom můžou políbit...
Cau Makak alias Bestie alebo Lucie.Je to pekne že si sa ohlasila.Už si nam tu chibala.Ako je možne že si zradila moto BMW ved si chcela 1200 ked si dobre spominam
vlada-adv napsal:
hicks> časem změníš názor prostě vyrosteš
nemuzes brat vsechno co napisu tak vazne, proboha. Ze to nepochopi (jako dalsich deset tisic veci) Radosek, tak to beru.. ale TY...?
Kazdopadne ja bych tohle adventureni do seznamovani nezatahoval.. ani bych nelovil v motorkarskejch vodach. U holek, co se profiluji jako drsne bych byl opatrnej.. uz jenom ten motiv, proc se tak chce prezentovat, je zarazejici.
Chytrou holku z nejlepe dobre rodiny, kterou neco BAVI... ma nejaky rozumny konicky, nebo zajmy... dostanes na motorku myslim s pomerne slusnou pravdepodobnosti.
17 cm
Joni rad dojdem.Cez leto navštivim rodinu vo Vansdorfe a pred cestu sa dohodnem.Učitelka mi nevadi.Nemusi byt blondina s modrima očama.Nech je obyčajna ženska.
Držím palce a kdyby něco zbylo i po Tvém výběru, tak dej vědět
Udělala mi to samé. ..... ze dne na den, bez vysvětlení....
To Vevis, Radosek, Vlada diky za podporu, je to 6 týdnů a lepší se to velmi pomalu, a mate pravdu jen opravdový kamoši v tohle pomůžou, naštěstí je mám. To že jsem se tady nacpal Randorfovi do vlakna není ze bych chtel vyražet klin klinem, to ani nejde, nebo nekomu brecet na rameni, to spis že cloveku pomuze se podelit s trapenim i se stestim.
Tak hlavne at uz se da poradne jezdit, protože tyhle bilý sračky co se tady drží už od začátku prosince přece jednou musi zmizet, ne? A Vevis na kdy planujes jarní Machov? Snad se tam muze i na jine motorce než na BMW? S Vladou doufam, ze se taky projedem na novych strojich no a s Radoskem se brzy budem motat u Sadilka a to jsou dny na ktere se tesim uz ted. Jo a jinak Vam ty Vase skvelý ženský přeju, a at je to jezdeni baví čím dal vic, ono to stejne delame i kvuli nim, kdyz vime ze maji radost kdyz je svezem, ne?
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
je to 6 týdnů a lepší se to velmi pomalu,
ty zensky jsou stejne divny.
na svuj vek jses fakt zachovalej, navic jses aktivni, podnikas... to by mne zajimalo, co si kde ulovi za zazraka.
17 cm
Teda chlapi, když to tu člověk čte, je mu z toho smutno.... Klidně by se to vlákno mohlo přejmenovat na "Zimní deprese a absťáky a jejich následky"....
Tentokrát musím dát za pravdu Hicksovi s jeho názorem: Chytrou holku z nejlepe dobre rodiny, kterou neco BAVI... ma nejaky rozumny konicky, nebo zajmy... dostanes na motorku myslim s pomerne slusnou pravdepodobnosti.
jojo, má pravdu ten kluk ušatá..... rozhodně je tu větší pravděpodobnost na úspěšné seznámení a následný vztah, než hledat děvče s vlastní moto a ještě všemi těmi výše uvedenými požadavky.... Motorky si děvče oblíbí hned, obzvlášť takové pěkné bmw....Nezoufej, Randolfe
Taky jsem se nedávno na jedno chytla, hi hi, a teď už mám svoje vlastní ....a trpím zimním absťákem stejně jako vy...