lpes napsal:
Ahoj,
zhruba v termínu 15.7. - 31.7. plánujeme cestování po Černé Hoře a Albánii (vesměs dle tras na Advrider) pokud by se někdo chtěl přidat, tak se ozvěte.
Jede parta V-Stromů a já jedinej s BMW, ale vydržet se to s nima dá...
Minulý rok jsem s nimi byl v Moldavsku, Ukrajině a Rumunskua předtím v Rumunsku a bylo to super.
Stále se nikdo nenajde, kdo by se přidal?
To tam bude riadne vedro Určite sa tam budem chcieť pozrieť znova a prejsť to čo sme nestihli teraz. Nechám to ale asi až na budúci rok ( a podľa situácie cesta tam bude cez Srbsko a Kosovo )
Glock-plastik fantastik :-)
Pouzivali jsme nejakou free a byla docela pouzitelna- jen nebyla routovatelna. Kazdopadne podrobnejsi nez adria a pod od Garminu. Uz ji sam nemam,ale google by asi pomohl.
Aktualne 1250 GSA HP
Adria Route je na tuhle destinaci asi nejlepší, má za sebou aktualizace a existuje i Topo varianta. Něco je i v CityNavigatoru - doporučuju kombinovat.
obracím se na zkušené cestovatele po Albánii. Letos jedu poprvé do této země, poradíte na co si dát pozor a co NEJ mít sebou. Jedeme koncem června, pokud by měl někdo zájem může se ozvat. Jsme tři z Brna jedem okolo 22.6. díky
Co jsem tam byl 2x tak jsem nezazil, ze bych potreboval neco specialniho nez jinam. Klasicke nahradni dily, olej, lepeni apod. Hlavne PLATNY pas :-D > jak jsem se dozvedel nejsem jediny co zjistuje platnost pasu v den odjezdu :-D
3/6 Marines SEMPER FI
Ahoj všici už jsme doma byl to docela hardcor.Cestou tam ve sněhu po Albánii a Makedonii ve třiceti a cestou zpět v lijáku.Jinač cesta bez ztráty kytičky.Fotky dodám během večera.
fiha no super foto. mam jednu otazočku. záznam z garmina o prejdenej trasy by sa nenašiel? rad by som pozrel kaial ste išli
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/