Výborný.....tak se taky veřejně prohlašuju za de..bila... Hned sem se běžel podívat a mám ji tam taky...zavřenou samozřejmě. Vůbec mě nenapdlo, že je to krytka, měl se za to, že je to umění....
kaca napsal:
Výborný.....tak se taky veřejně prohlašuju za de..bila... Hned sem se běžel podívat a mám ji tam taky...zavřenou samozřejmě. Vůbec mě nenapdlo, že je to krytka, měl se za to, že je to umění....
Je to tak, je sakra dobře schovaná a vypadá jako obyčejné logo, ne jako funkční prvek... Jen se zeptám - jak dlouho?
Je prostě vidět, že nečteme návody...
Upravil xHackerM dne 10.01.2013 20:54
kaca napsal:
Je to tak, je sakra dobře schovaná a vypadá jako obyčejné logo, ne jako funkční prvek... Jen se zeptám - jak dlouho?
Je prostě vidět, že nečteme návody...
já jsem to větrání našel až když jsem sundal štítek (asi po týdnu používání) od tý doby to nezavíram ani v zimě :-)
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
kaca napsal:
kaca napsal:
Můžem to kontrolovat průběžně. Chtělo by to nějakou cenu, aby se přihlásili i ti, co se třeba stydí....
Já bych to udělal tak, že každý, kdo má Uvex Enduro a chtěl by se zúčastnit této delikátní soutěže by dal do banku 10,- a na konci by vítěz dostal prasátko s úsporami a něco si za to pořídí na motorku (povinně)... A nebo mu na tu helmu koupíme nalepovací uši oslíka...
Tak jsem asi jantar, zkousel jsem to uz nekolikrat a bez uspechu. Jak jedu rychleji, zacne to vibrovat a klepat, do oci mi nekudy fouka. :-( Ze bych mel to plexi treba zkrouceny? No budu dal zkouset.
sundej plexi a podivej se na ten mechanismus, kterej drží plexi na každý straně.
Já měl jeden z těch zobáčků, který vymezujou jednotlivý polohy, z jedný strany prasklej a měl jsem stejnej problém
na Vrbovce v Nerve jsem za cca 150,- koupil náhradní a je to ok
jardajerman@seznam.cz
Zkoušeli jste na to mlžení aplikovat sprchový gel nebo jar? Poté rozleštit papírem, nechá to takový film. U mě dobrý.....sice mám araiku, ale je to shit a už bych ji nechtěl nikdy!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Zkoušeli jste na to mlžení aplikovat sprchový gel nebo jar? Poté rozleštit papírem, nechá to takový film. U mě dobrý.....sice mám araiku, ale je to shit a už bych ji nechtěl nikdy!!!
Nezkoušel. Dokud je to mokrý, tak se na to chytá všechno včetně papíru, potom za sucha už to rozleštit nejde.