zahorak napsal:
Ešte je skoro ale chcel bysom spravit u nas na Zahori sraz tohto webu ktori by sa konal od 19 do 21 Augusta-Srpna.Ešte to upresnim nekedy v Červenci.Može sa stat hoci čo do tedy len aby ste si našli čas a chut
Mám zato,že v tento termín plánuje Kubrt sraz u Třpytky,ale nevim to jistě.
Tak tak,kolem tohodle termínu budu pořádat 2.ročníksrazu "U Třpytky"...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je to ešte dalako tak skusim o tyden skurej alebo uvidime či ten termin ktori som planoval bi pasovalo viacerim ludom.Chel bysom ist aj Kubrtovi na sraz
zahorak napsal:
Je to ešte dalako tak skusim o tyden skurej alebo uvidime či ten termin ktori som planoval bi pasovalo viacerim ludom.Chel bysom ist aj Kubrtovi na sraz
Tak tak,daleko to ještě je.U mě je to podmíněný tím,že v termín,kdy dělám Třpytku je v tom samém kempu v sobotu odpo turnaj v plážovém volejbale(který se nás až tak netýká) a večer kapela,která nehraje špatně.Určitě se ale mužem posléze dohodnout na termínech abychom si vzájemně nekonkurovali
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zahorak napsal:
Tak tak,daleko to ještě je.U mě je to podmíněný tím,že v termín,kdy dělám Třpytku je v tom samém kempu v sobotu odpo turnaj v plážovém volejbale(který se nás až tak netýká) a večer kapela,která nehraje špatně.Určitě se ale mužem posléze dohodnout na termínech abychom si vzájemně nekonkurovali
Posledně to stálo za ho.vno žádný vojebalistky večer u kapely nebyly ale jinak to nemělo chybu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zahorak napsal:
Machov vidim na zacatek ,max.polovina cervence.(par lidi uz s tim pocita,termin muzem domluvit na sumave.Myslim,ze je to idealne mezi sumavou a trpytkou.)
A ke Trpytce samozrejme musime,kdyz tam budou kvuli Kubrtovi stavet novy zachody!Novy vlastne ne,protoze zadny stary tam nejsou ,tak proste zachody.Vsechno prej bude na fotobunku,samoumivaci prkynko,pro holky bidety a spousta dalsich vychytavek!
Upravil vevis dne 05.03.2011 21:51
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zahorak napsal:
Posledně to stálo za ho.vno žádný vojebalistky večer u kapely nebyly ale jinak to nemělo chybu.
Tak já se letos polepšííííím
zahorak napsal:
Machov vidim na zacatek ,max.polovina cervence.(par lidi uz s tim pocita,termin muzem domluvit na sumave.Myslim,ze je to idealne mezi sumavou a trpytkou.)
A ke Trpytce samozrejme musime,kdyz tam budou kvuli Kubrtovi stavet novy zachody!Novy vlastne ne,protoze zadny stary tam nejsou ,tak proste zachody.Vsechno prej bude na fotobunku,samoumivaci prkynko,pro holky bidety a spousta dalsich vychytavek!
Pánové,všechno bude! Pečení holubi,rovnou do huby a nakonec Vám i ty medajle přivezu
Jinak JSEM PRO,ABYCHOM NA ŠUMAVĚ DOHODLI TERMÍNY !!
Radime škoda žes nebyl u Aldy na horách tam lítaly do huby pečený křepelky od libora
Upravil toli dne 05.03.2011 22:01
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Radime škoda žes nebyl u Aldy na horách tam lítaly do huby pečený křepelky od libora
...cí fix... tak snad se mi to ještě někdy poštěstí
Tak já měním objednávku.Se mnou se ještě sveze Palda s manželkou.Takže počítej 4 kusy + 2 moto.Děvčata chtěji chatku,tak tu si zamluvíme přímo u maj,kempu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
chlapy to že přijede někdo s někým na jiném moto to vůbec nikomu vadit nebude mluvím ze své zkušenosti sám jsem jezdil na bmw srazy na banditu a nikdo nic proti tomu neměl
To ,, Blusbery škoda že Tě tam mít nebudeme budu muset vyřešit náhradu kvůli těm hraběnkám pak jedině ten Emil,,
Ahoj, to je fajn, tak to jsem si vybral Bystřického, přijedu s ním, ale na XJR. Jo??
--------------------------------------------------------------------------------
Ivoš.