Hicksi, máš určitě ve všem pravdu, máš na to všechno právo, chováš se podle správnejch četovejch zvyklostí...akurát, že fajn lidi co maj jen vobčas chvilku sem nakouknout vocuď houfně mizej, nic víc
Než napíšeš, že je to jejich problém, tak se nad tim zamysli říkám si hurikán
vorel napsal:
Hicksi, máš určitě ve všem pravdu, máš na to všechno právo, chováš se podle správnejch četovejch zvyklostí...akurát, že fajn lidi co maj jen vobčas chvilku sem nakouknout vocuď houfně mizej, nic víc
Než napíšeš, že je to jejich problém, tak se nad tim zamysli
taky ze jo, delam si zarezy
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To jsou ale kecy o ničem. Pojďme se bavit raději kam vypadneme tento rok..., jaké máme zkušenosti s našim miláčky, nechte už těch žvástů a nicotných keců...
Waltr napsal:
Je možné nějakým způsobem vyřadit někoho (Hickse) když si čtu forum, atˇse mi nezjevují jeho příspěvky?
Nechci probírat proč a jak, prostě mi jeho bezpředmětné sebeukájení komplikuje přehlednost ve čtení. Kam se kouknu, má nějakou duchaplnou info ,,K věci" Chápu že se jedná o forum, má na to právo, ale mě to zbytečně odrazuje od čtení. Vím že na motorkářích něco podobného bylo, nebo možnost ve svém tématu mazat.
Prosím pana Hickse aby ponechal toto vlákno bez povšimnutí, já tě ignoruji, chovej se stejně.
Děkuji.
Já ho prostě přeskočim, páč nas-rat mě může jenom inteligent...
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
brambora napsal:
To jsou ale kecy o ničem. Pojďme se bavit raději kam vypadneme tento rok..., jaké máme zkušenosti s našim miláčky, nechte už těch žvástů a nicotných keců...
2 dny je klid a stejne se vzdycky najde nekdo,kdo ma potrebu to znova soupnout nahoru!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!