Tak to ze ma Paji i KTM vi kazdy.Ale koupil si ji hlavne do pisku!Tam vime vsichni,ze na to tezke BMW proste nema.*pissed*Nejezdi na te ktm zadna XL rally atd.
A vubec nechapu tvoji reakci o tom handrkovani,protoze vetsina to chape a nechava je to klidnymi.Navic to delame ve spravnem vlakne a nezasirame nic jineho.Ale je pravda,ze dvema KTMkarum to na silvestra budu muset vysvetlit osobne!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pardále za poslední příspěvek - jeho konec, máš u mě panáka
Nicméně k Vevisově podpisu jen jedno - lepší reklamu na kvalitu stroje si snad už ani nemůžeme přát
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
...parádně udělané, přesně takhle jsem si ji chtěl před časem postavit, ale potom jsem zjistil, že vlastně není kdy a s kým na tom jezdit....tak jsem zůstal věrný hard enduru...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Oveľa lepšie sa na nej cestuje - neodfúkne ťa z nej keď potrebuješ ísť nad 100 km/h dojazd cca 500 km a nemám s ňou problém ani v lese - keďže som terén jazdil na 1150 gs, tak toto je ako bicykel :-D
BMW R 1150 GS & KTM 690 ADVENTURE R
Áno - RR - ale už som ju tak kúpil - vlastne práve kvôli tomu som ju kúpil. Má aj zdvihnuté tlmiče na 30 cm - parádna žehlička.
Upravil vlado dne 08.06.2014 10:55
Bol som s partiou na Hellas rally a jeden parťák si ju postavil kvôli tej akcii ale po nej sa rozhodol, že chce ísť ešte do ľahšej, tak sme sa dohodli. - on si objednaj ktm exc šesť dňovú ediciu a ja som vzal tu jeho - pre mňa je super kompromisom na cestovanie aj vyblaznenie v teréne a gs si nechávam na dlhé cesty.
Ten kit není KTM a dá se objednat z Anglie přímo od výrobce http://www.rally-...duro-R-SMC. V KTM na vrbovce ji teď pro někoho stavěli novou a měli ji na Slapech na Travel Eventu na ukázku, vypada fakt supr..
Upravil raider dne 08.06.2014 12:37
Jasný, tak to Ti závidím, protože to určitě vyjde líp, než to stavět. Já jsem si psal s panem Albertem Dottorim z IT, ten ty kity staví taky. Dá se na tom jezdit ve dvou, nebo to je utopie ?