Planama dementnich pitomcu z EU se budu zabyvat, az budou uzakonene u nas. Nastesti kazdy takovy clanek zacina "EU CHCE", coz je rozdil od toho, co bude zakonem dane
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
mám dotaz na znalé, potřeboval bych nové střenky a přišli mi na mysl ty anatomické od klinského, máte někdo nějakou zkušenost ? Ty mé už mi nevyhovují a zřejmě je "pustím do světa"
barborina přiložený následující obrázek:
klinsky dela moc pekne strenky, ted sem kupoval na Beretu, jen nemuzu senat ty slonovinovy co dela na Kevina Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
což o to pěkný jsou, na fotkách vypadají krásně, ty moje taky nejsou škaredý jen jsem chtěl změnu v podobě těch anatomických, tak jestli je někdo má na pistoli a může říct budu rád
Jinak co je dulezite ja uz mam 58 doma kdo by mel zajem mam super zdroj a jeste ma. Jinak je to pro ty co chteji kvalitni zbozi super pristup ( jsem s panem majitelem byl dve hodiny a zkouselo se povidalo luxus) a ne zbozi typu zeleny sport a cena je druhorady parametr.
schreku děkuji za kontakt, nakonec jsem ho nevyužil, p. Suchomelovi jsem se omluvil že nepřijedu. Byl jsem u pana Jiránka v Turnově, pár jich tam ještě má, dostal jsem na výběr jestli sklopku nebo pádlo. Už jsem si z ní i u něj na střelnici vystřelil, prý at nekupuji zajíce v pytli.
milan67 přiložený následující obrázek:
milan67> zakladni vybava do kazdy domacnosti. Jen moje zena to jaksi stale nechape Nicmene do bezpecnosti domova mi rozhodne kecat nebude.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Kosa je vz. 58, jestli se nemýlím. Vše ostatní je 858 tactical, který také máme.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Oki hlavne ze sis vybral, jinak kolik stala nakonec. Jo popruhy mam doma mozna jeden pustim
Jinak ja dneska sehnal Antilopu tak snad vyjde nakup.
Upravil schrek dne 16.01.2017 18:11
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Stála 9 890kč to je v podstatě cena jako má Antreg, skoro za stejnou se cenu prodává Gazela- stav nesrovnatelný. Co jsme se p. Jiránkem bavili tak Gazely jsou údajně poskládaný z víc kusů a tyhle od zbrojovky jsou poskládané z nových náhradních dílů co zbrojovka skoupila z vojenských opraven. Tet dostal 20 kusů (asi hodně protekčních) a už nebudou. Byl se mnou kamarád který jich měl několik a když jí rozebral tak mi řekl že není co řešit at jí beru. Pan Jiránek je úžasný prodejce, jestli si ještě něco budu kupovat tak u něj. S ženou tohle neřeším, za těch 28 let si zvykla, na dotaz proč to chci dostala odpověd protože to chci a víc to neřeší. Krabice na náboje je asi originál China...tak jako náboje. Těch mám ještě objednaných 2x 1200kusů protože pod pět korun už asi nikdy nebudou. No a abych tam nejel jen pro jednu promaštěnou krabici, tak jsme se cestou domu stavili ještě pro jiné krabice, přímo u zdroje. Dnes jsem se hodně odměnil.
Koukal jsem, ze Kevin 9Br. je v BVSku opet skladem za 8350Kc s plastovyma a 8700Kc s drevenyma strenkama. Ja si na nej ted koupim u e-sako botku na zasobnik, pro noseni ve vnitrnim pouzdru nebo na strelnici. V kapse ho mam s originalni botkou, aby me to netlacilo.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Maličko se mi to rozrůstá.
Pro náboje pojedu asi po neděli tak ti klidně můžu vzít, pošli mi do sz kolik, má je po 4, 90kč.