Je to pěkné, hlavně na to, jak malá ta nástavba je, auto bude mít asi velice dobré jízdní vlastnosti. Jenom nevím, kde se jí jídlo, když třeba prší ???
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tak oni asi nedělají za minimální mzdu a nějak na to našetřili. A pak už je to o odhodlání, Zuzka dala kvůli tomu myslím výpověď. Drákula o tom ví víc.
Tak včera už byli na cestě a můžete je sledovat na FB - Bronco namiesto hotela. Martin se Zuzkou mají rádi média, byli v rozhlase, psalo se o nich v novinách, ale sami pořádali přednášky (něco jako Igor a tak se můžeme těšit na pěkné reportáže.
No, my s Důrou zatím takové ambice nemáme a máme za sebou čtvrtý víkend. Tendokrát v krásném prostředí Sluneční zátoky na břehu Sázavy, kde se konal "Dětský kemp" našeho motoklubu Boxer Morava. Je to pro děti, takže přijet autem nevadí, jezdí se na kánojích až do Ledče nebo proti proudu na Foglarovu louku, koupe se, chodí na houby, děti hledají poklad, absolvují stezku odvahy (sám jsem jednou dělal strašidlo a nešel bych to ani za prase), ohňostroj, táborák, prostě parádní akce.
Od nás tam vede pěkná cesta s kvalitním povrchem, klikatící se pěknou prajinou, takže ta nejlepší kombinace pro vznášedlo jako je Důra. Já to auto žeru stále víc - je stále větší, spím v něm jako mimino a plavba je neskutečný relax...
Ivan přiložený následující obrázek:
O víkendu jsme otestovali pár věcí - poprvé třeba svítilnu Fenix CL20, malý prcek (délka 7,5 cm!), který se pověsí, nebo cvakne na magnet, polokulovitá, mléčná světelná plocha s úpravou proti oslňování, několik režimů, pro mne velké překvapení, určitě si ji budeme brát i na motoakce..
V sobotu bylo vedro, ale Drákula rafinovaně zaparkovala tak, že venkovní obývák byl díky autu, markýze a stromům celý den ve stínu.
... a protože bylo vedro i ve stínu, otestovali jsme i 12V sprchu a s tím související věci (zásuvka na parapetu, speciálně pro sprchu, skládací vědro..). Kupodivu to funguje dobře, voda sice zlehka teče i jinudy, regulace proudu je na nic, jinak než na maximum je to slabší a o to víc to crčí jinými spoji v systému, ale když je proud maximální, je zcela dostatečný. Jak vidíte podle fleku, já se sprchoval několikrát denně na betonu (v plavkách jsem do kabiny nelezl), ale kabina je záměrně v tomto místě, kam se normálně nechodí a kde nevadí mokro, popř. bláto pod kabinou (i když součástí kabiny je i malá rohož).
Otestovali jsme i 12V odpuzovač hmyzu Zaza a musím opět říct, že funguje. Venku bylo komárů dost, ale uvnitř auta ani jediný a Drákula říkala, že když šla v noc do auta, u dveří poletovali vzteklí bzuci ale ani otevřenými okny se dovnitř neodvážili.
Odpuzovače jsem koupil dva, jeden chci popř. používat jako venkovní pod markýzou, kde máme také 12V zásuvku.
Odpuzovač má shora "slot" na polštářek napuštěný aktivní látkou, po zapnutí se zahřeje topné tělísko a aktivní látka se uvolňuje do vzduchu. Zespodu má i bajonet na lahvičky s vonítky...
Miluju kafe z tohohle udělátka, kávu vozíme zrnkovou a meleme ji v ručním mlýnku těsně před vařením. Drákula našlehá teplé mlíčko a to je dobrota...:-)
Ivan napsal:
... a protože bylo vedro i ve stínu, otestovali jsme i 12V sprchu a s tím související věci (zásuvka na parapetu, speciálně pro sprchu, skládací vědro..). Kupodivu to funguje dobře, voda sice zlehka teče i jinudy, regulace proudu je na nic, jinak než na maximum je to slabší a o to víc to crčí jinými spoji v systému, ale když je proud maximální, je zcela dostatečný. Jak vidíte podle fleku, já se sprchoval několikrát denně na betonu (v plavkách jsem do kabiny nelezl), ale kabina je záměrně v tomto místě, kam se normálně nechodí a kde nevadí mokro, popř. bláto pod kabinou (i když součástí kabiny je i malá rohož).
Ta kabina se dá použít i na suché WC
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
stepan - jasně, hlavně kvůli tomu jsme ji kupovali, chemické WC máme ve skříňce, ale tady to nebylo potřeba a tak jsme ji používali na osvěžení sprchou..