Lokalita: Moravské Budějovice
12°zatazeno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Kusek od UH je zatahnute, smokli, silnice mokre, teplota nevim
tak akorat zalezt ke krbu s panakem whisky a relaxovat pred nadchazejicim pracovnim tydnem
Prší, 12°C, mokro, vlhko, hnusně. Pojedu na pivko a tatarák. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsem neodolal a jel se projet,to se nedá celý víkend sedět doma.Jel jsem jen kolem dědiny asi 30km a balil jsem to promoklej dom. Pěkně to klouže, mám nový Mitasky.
11°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
3°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
11°polojasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
zmijon napsal:
11°polojasno a nefouka ,silnice-sucha
jih Prahy, Praha... po nocnim desti, prijemne motorádově.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
14°zatazeno,prsi a nefouka ,silnice-mokra Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
21°jasno a mirne fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Valy nad Labem, 24st. ve stínu,azůro.Lehce pofukuje... počkám až ze mě vymizí posrazový alkohol a jedu za Bobem na čumendu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dnes během odpoledne to vypadalo, že azuro je už nachystané nejpozději na ráno, ale teď tu chčije jak v tropech... sedím tedy pod pergolou s nezletilou dvanáctkou zes s Plzně , poslouchám šum té vodní sprchy a představuju si dálky krajin a zemí, které čekají a těší se na to ,až tam zanechám svou stopu... Řeknu vám,že se jim vůbec nedivím...
Upravil bluesbery dne 23.06.2009 22:35
tak to ja mam dneska za sebou 600km v tvrdym desti a 10°nepreju to nikomu bohuzel stopu jsem nechal jen z casti trasy radeji jsem otocil domu (plan byl chorv., bosna ,srbsko rum., bohuzel predpoved vse zmenila silny vitr a bourky me vratili domu)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
17°zatazeno a fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
http://www.zoover...hen/wetter Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Emile, kdybys náhodou chytil v GA-PA špatné počasí, mohl bys skočit na Aljašku, tam je taky slušně... máš tam 40 st (fárnajta ) http://www.wunder...ature.html
Upravil bluesbery dne 24.06.2009 10:23