Ty bys jel 1300km na jednoválci bez jakýchkoliv úprav (sedlo, plexi, ....)???
Já jsem jezdil na jednoválci normálně na dovolenou cca 3000km acóóóóó jakóóóóó?
Měl jsem stejnýho jako ty
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
mara napsal:
TO JE ZADNÍ, přední je F19.
jestli existuje F21
Checheche co sem říkal? Jo a to Fko určuje tlouštku.A v tom odkazu co dával zetor jsou napsaný ty tlouštky .Já kupuju taky tyhle Fkový ,ty jsou na stpunici od jedný do čtyř na dvojce co se tče tlouštky.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
mara napsal:
Petře, já mám pro Moňu duše zadní na 17 kolo Continental F17, ventilek 34G a přední F 19.
Takže u Dakara to asi bude F 21.
Dík! To je nějaký všeobecný značení nebo jenom jedný značky?
Jinak,co děláš v pátek?Mám pro tebe to LWD,ale ne na DVD,ale na flashce,tak bych ti to mohl hodit pokud pojedem někde kolem se Zetorem
Mařa s Moňou jsou v sobotu taky u nás.Tak neser a stavte se.
Jo, už se těšíme
Petře, pokud budete bloudit v pátek po Brně, volej, dáme někde kafe na pumpě. Sice su v práci, ale urvu se.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
mara napsal:
TO JE ZADNÍ, přední je F19.
jestli existuje F21
Checheche co sem říkal? Jo a to Fko určuje tlouštku.A v tom odkazu co dával zetor jsou napsaný ty tlouštky .Já kupuju taky tyhle Fkový ,ty jsou na stpunici od jedný do čtyř na dvojce co se tče tlouštky.
Co,že jsi říkal?
No něco jinýho bych řek
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Možná moje neznalost pramení z relativně kráté doby vlastnictví motocyklu řady GS. Na Dakaru jsem absolvoval nejdelší trasu v kuse něco kousek přes 300km cestou z Moravy, kde jsem ho koupil. Jel jsem v kraťasech a triku, protože jsem neměl ani oblečení
Takhle jsem vypadal když jsem dojel domů Je fakt že prdel mě ani tak nebolela, ještě jsem šel jezdit dál... Ale upřímně, trasu 1000km si na takové motorce prostě představit nedokážu. Zatím... Asi protože jsem to nikdy nezkusil... Ale něco v plánu je
mara napsal:
Petře, já mám pro Moňu duše zadní na 17 kolo Continental F17, ventilek 34G a přední F 19.
Jinak,co děláš v pátek?Mám pro tebe to LWD,ale ne na DVD,ale na flashce,tak bych ti to mohl hodit pokud pojedem někde kolem se Zetorem
Jo, už se těšíme
Petře, pokud budete bloudit v pátek po Brně, volej, dáme někde kafe na pumpě. Sice su v práci, ale urvu se.
Mařo,mám tu nachystanou luxusní merunkovici,ro si pošmáknete.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já ujel na dakaru 1400km za den a byl sem teda ouplně na sra.čku ,už sem ani neumáčkl spojku a asi půl hodiny sem vůbec neslyšel.Prdel ani nohy sem dávno necítil
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
mara napsal:
Jo, už se těšíme
Mařo,mám tu nachystanou luxusní merunkovici,ro si pošmáknete.
Mr GS napsal:
Možná moje neznalost pramení z relativně kráté doby vlastnictví motocyklu řady GS. Na Dakaru jsem absolvoval nejdelší trasu v kuse něco kousek přes 300km cestou z Moravy, kde jsem ho koupil. Jel jsem v kraťasech a triku, protože jsem neměl ani oblečení
Takhle jsem vypadal když jsem dojel domů Je fakt že prdel mě ani tak nebolela, ještě jsem šel jezdit dál... Ale upřímně, trasu 1000km si na takové motorce prostě představit nedokážu. Zatím... Asi protože jsem to nikdy nezkusil... Ale něco v plánu je
No...co na to říct? Asi radši nic
Mr GS přiložený následující obrázek: