TomasTT napsal:
Milan Valda měl takový nápad, když byli u Bohumila tuhle na návštěvě, tak jsme to zrealizovali a Bohumil dostane ještě tento týden tuhle fotku Pavla Lišky s věnováním:
Parťáku Bohušu, rychle se dej do kupy, ať vyjedeme si. Zdar hochu, Pavel Liška
Tak snad mu to udělá radost. A Pavel to myslel vážně, jakmile bude Bohumil v pořádku, zve ho na projížďku.
Podobně zítra mi doveze Fanánek svojí vtipnou knížku s osobním věnováním tady marodovi, aby mu pak víc utíkal čas.
to je vyborny!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přesně jak píše Spitfire - mělo by ho to potěšit a dodat hlavně nějaký psychický impulz.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Hezký večer Vám všem tady.Já jsem si to tady pročítala ohledně Zdenka/Bohumila/ a je to strašně super jaké má kamarády a jak pomáháte jemu i Michalovi.Já jsem dneska byla za ním v nemocnici.Já si myslím že ted už to bude jen a jen lepší.Je na něm vidět že je strašně rád když tam někdo dojde i na chvíli,protože se mu to tam strašně pomalu vleče i když tam není sám a sleduje pohyby kolem sebe.Při příchodu na oddělení mi sestra sdělila že by se měl pořešit regulační poplatek Zdenkova pobytu který den ode dne nárůstá.Já jsem ji řekla že to sdělím synovi ale nemám tel jen přes mail,tak mě napadlo to napsat sem protože nevím jestli Michal to bude schopen sám zaplatit.Jak tam dojde tak se tam má domluvit co a jak.ten nápad s motorkou i fotkou byl úžasný protože mu to dodává radost.
Milanovi diky za napad a Tomasovi za realizaci!
PS:Regulacni poplatek samozrejme zaplatime z nastradanych penez.Idealne prevodem primo na ucet nemocnice.Jenom to musi Milan,Milda nebo Tonda pozjistovat a napsat mi podrobnosti nutne k prevodu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Už když jsem viděl reakci na model moto co jsem mu od vás všech přivezl, bylo to fajn a šlo vidět že je rád. Cestou domů mě napadlo udělat něco co by ho dál povzbudilo a hlavně aby se to motalo kolem motorek, no a vzpomněl jsem si na Pavla Lišku jako na chlapa který se motá kolem mašin a je s ním prd..el :-) a požádal jsem Tomáše z TT..Vše bylo fakt rychlé a jeho přístup byl super
Vevis..Milda to určo mladýmu vyřídí a zařídí vše potřebnéJdu mu zavolat
Upravil Milan V dne 21.10.2013 18:23
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
TomasTT napsal:
Milan Valda měl takový nápad, když byli u Bohumila tuhle na návštěvě, tak jsme to zrealizovali a Bohumil dostane ještě tento týden tuhle fotku Pavla Lišky s věnováním:
Tak snad mu to udělá radost. A Pavel to myslel vážně, jakmile bude Bohumil v pořádku, zve ho na projížďku.
Podobně zítra mi doveze Fanánek svojí vtipnou knížku s osobním věnováním tady marodovi, aby mu pak víc utíkal čas.
to Milan V a TomasTT Nedámi nepochváliť Vás za výborný nápad a realizáciu, takže:
a na Bohumilovo zdravie si idem hnedkaj jeden-dva šupnúť
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tomas TT a MilanV - díky za skvělý nápad. Před pár lety jsem se ocitl ve špitále s dost vážným onemocněním a mohu potvrdit, že každá "blbina" člověka vzpruží a dodá mu další síly.
Upravil hobr dne 21.10.2013 18:59
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kurňa Bohumile, už koukej mazat ze špitálu, jinak skončím v odmašťovně v Kosmonosech. To je pořát dejte si na mě štamprlu.
Upravil Kasak dne 21.10.2013 19:13
Když je hlad,je i husa dobrá.
TomasTT napsal:
TomasTT - paráda, fakt skvělej nápad.
Jinak zítra za ním zajdu, a pozjišťuji ty podrobnosti okolo platby za pobyt v nemocnici. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
TomasTT napsal:
super kluci
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko