kolegovi to nějak nevyšlo tak to krachlo ale jestli bychom se domluvili někde na rychlo tak bychom mohli vyjet..... ja ale musím byt cca v 14 hod doma... tak co? tak co ? a ten čas, ja se obleču a mužu jet :-) zaleži na tobě. se když tak ozvi budu tu cca do 10 pak asi něco vypaskudím sám, viděl bych to na nějaký lehoučký off
Upravil svaca04 dne 25.10.2009 09:05
Ono by se teoreticky mělo dát dojet z domašova nad B. až do Hrubé vody okolo té trati ne ? pořád po modré :-) http://www.mapy.cz/#mm=TTtP@x=140022016@y=134784640@z=13
Upravil svaca04 dne 25.10.2009 09:33
Deset hodin a vychází sluníčko....
Kluci z Kopru mají počasí načasované na minutu.
A já slíbil, že budu dopoledne s holkama doma. Mám povolenou vyjížďku až po obědě. Po cestách někam směr Vítkov a pak se uvidí.Tak snad to vyjde.
Pája
Kluci co středa 28.10.? Neměl by někdo chuť někam vyrazit? Já bych osobně zkusil tu libavu...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Prezi
Zkoušel jsem ti kolem poledne pokusně zavolat, ale nepovedlo se. Byl jsi určitě někde na cestách. Nakonec jsme s kámošem z NJ varazili směrem k Bruntálu a dál. Měli jsme namířeno pod Jeseníky "Skřítek", ale byla nějaká uzavírka v Rýmařově a tak vyhrál Šternberk.
Dnešní počasí bylo po obědě fakt výběrové
Pája
paja1 napsal(a):
Prezi
Zkoušel jsem ti kolem poledne pokusně zavolat, ale nepovedlo se. Byl jsi určitě někde na cestách. Nakonec jsme s kámošem z NJ varazili směrem k Bruntálu a dál. Měli jsme namířeno pod Jeseníky "Skřítek", ale byla nějaká uzavírka v Rýmařově a tak vyhrál Šternberk.
Dnešní počasí bylo po obědě fakt výběrové
Sákryš, tak to jsme se těsně minuli.Já tam v tu dobu projížděl taky.
to Paja1: jojo, našel jsem zmeškaný hovor, ale pozdě - sorry
...já vyrazil už okolo půl desáte na ten sraz u Jehlanu pozdravit známé ...moje účast byla spíše symbolická - chvilku jsem si pokecal, ale nejel jsem s nima
...vyrazil jsem s kamarádem projet něco polňaček a pastvin
paja1 napsal(a):
To pavel GS: Škoda, no snad příště. Navíc jsme jeli z Rýmařova na Šternberk po vedlejší mírně rozbité cestě přes Huzovou, to by se GSu určitě líbilo.
To Prezi: Tušil jsem, že tě nechytím, ale za pokus člověk nic nedá.
Na GS jsem nebyl.Proháněl jsem parník GTR.Já jel oklikou (žel.přejezd ve Svatoňovicích se opravuje) na Kružberk a pak dolů na Ecce,zajezdit si do zatáček.Potom na Olmík a po dálnici (...a to má GTR ráda ) domů.
Geso visí v servisu,protože potřebné díly nepřišly v plném počtu a tak se čeká a čeká a .... Fakt prima služby od BMW.
Upravil pavelgs dne 25.10.2009 21:19
dal sem dnes odpoledne pouze buchláky a cestou sem zkůšal novů kameru,ešli bude dobrá,další moravo vyjížďky se můžou natočit,aspoň zajímavé pasáže
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
dal sem dnes odpoledne pouze buchláky a cestou sem zkůšal novů kameru,ešli bude dobrá,další moravo vyjížďky se můžou natočit,aspoň zajímavé pasáže
kterou jsis nakonec vybral? a jaké jsou první dojmy a zkušenosti?
Zdravim ja byl dnes na Kružberku ... sám tam jsem potkal frajera s Afrikou a provedl mě okolím kružberka. super !!!! doufám jen že jsem si to pořádně zapamatoval bo to byly uplně super cesty.... zitra tu hodim nějake foto :-) cestou z jakubčovic do vitkova mě začalo dojíždět a předjíždět hafo moto... asi frajeři z kopru(co ukončovali sezonu)ú... můj odhad ? ? ? ? .. no nic dnes jsem si famozně zajezdil a potkal nového člověka co je pro každy vyjezd....... ve středu počítám stou Libavou ! ! ! ! ! !
Upravil svaca04 dne 25.10.2009 22:08
3X napsal(a):
to pavel GS a paja 1: taky jsem jezdil po Libavé, Šternberk a okolí
Nejel si náhodou s někým na 660Tenere skrz Fulnek?
jel jsem na ADV skrz Melč, Budišov,... Město Libavá, Šternberk do Uničova a pak po hlavní na Opavu a přes Ovu domů
Aha.No já tam potkal trojici s GSA1200,TENERE 660 + něco co jsem nestihl identifikovat a toho na GSA jsme pokládal za tebe,ale jak koukám tipoval jsem špatně. Kua chlapi,proč máte ty GSA všichni stejné.
bystricke napsal(a):
kterou jsis nakonec vybral? a jaké jsou první dojmy a zkušenosti?
na konec sem vzal http://motokamera..._2010.htmlzkoušel sem to v autě a pracně sem to dostal do počálu,po dnešku to tlačím do počálu a nějak mi to nejdemusím to rozchodit s odborníkem,sám sem zvědaf
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
3X napsal(a):
to pavel GS a paja 1: taky jsem jezdil po Libavé, Šternberk a okolí
Nejel si náhodou s někým na 660Tenere skrz Fulnek?
jel jsem na ADV skrz Melč, Budišov,... Město Libavá, Šternberk do Uničova a pak po hlavní na Opavu a přes Ovu domů
Aha.No já tam potkal trojici s GSA1200,TENERE 660 + něco co jsem nestihl identifikovat a toho na GSA jsme pokládal za tebe,ale jak koukám tipoval jsem špatně. Kua chlapi,proč máte ty GSA všichni stejné.