Roman Jakub napsal:
Možná to tu bylo, ale ikdyby, tak co.
Je to jen ob jeden nad tebou...
To je dobrý, klidně to sem dávej v pravidelnejch intervalech, aby Hicsk a další plastikáři věděli, co se dá s tím strojem dělat
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Roman Jakub napsal:
To je dobrý, klidně to sem dávej v pravidelnejch intervalech, aby Hicsk a další plastikáři věděli, co se dá s tím strojem dělat
A JO! Máš pravdu úplně v tom vidím Hickse jak elegantně přistane po předním kole u firmy,nebo u hospůdky kde je sraz a pak se chytne za špičku boty aby si přehodil nohu přes sedlo.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Roman Jakub napsal:
A JO! Máš pravdu úplně v tom vidím Hickse jak elegantně přistane po předním kole u firmy,nebo u hospůdky kde je sraz a pak se chytne za špičku boty aby si přehodil nohu přes sedlo.
mne se to video nelibi a nikdy se mi moc nelibilo.
To za a)
za jezdit po prednim a zadnim NA KOLE umim... kdybych nebyl pripos... tak bych to MOZNA/NEJSPIS zvladnul.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak tam se týpek rychlostí kolem 200km/h míhá těsně kolem skal a stromů a vy vidíte pěkný silnice ...já se z vás pos.eru
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA