Jsem byl dneska u nas u holiče.Fakt dobry!Prijdu tam a asi 3 zensky na barveni hlavy a dalsi kraviny.Tak jsem sel vedle do hospody a rekl holicovi,at mi posle sms,az budu na řade.Za 2,5hodiny jsem byl doma,ostrihanej,4 piva a 2 vodky,se vsim vsudy za 150 kc.Mam to tady fakt rad!
Upravil vevis dne 01.02.2011 20:42
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Vy máte u vás holiče?Tak to už jste vesnička středisková.Já k holiči nechodim,Mě dycky voberou rovnou v hospodě.
Jo mame!Otevreno kazde utery od 15h-dle potreby.Cena obyc. ostrihani 40kc.
Samozrejme mi to neda zamachrovat a davam pade.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Když jsem byl malej klouček,tak jsem chodil ke Kinclovi za 5 korun a ještě mi k tomu dal tatranku.Smrdělo to jako ve správný oficíně barbusem a pitralonem,ale pán byl hrozně hodnej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
PeDR napsal:
Máte chodit na gyndu. Tam stříhají p.če zadarmo.
jo,aby mě tam nějakej gyndamajstr fiknul
Neboj on nemá dočeho tě fiknout!
no,to je taky fakt,vlastně...a kdyby někdo nevěděl o čem je řeč,lehko se zde doptá
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zdar pinďoure,mám to f plánu se tam vokázat.Dej mi echo v kolik tam círka asi tak budeš a já tam přijedu na kolesu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
tak nikam nejedu,mamina mi řekla,že se mi nechce.Asi čekáme gratulanty.Tose zase upravim,že mě nepoznaj ani po hlase.
Jasně vole Já se tam stavim na čumendu,asi...
Kasak napsal:
tak nikam nejedu,mamina mi řekla,že se mi nechce.Asi čekáme gratulanty.Tose zase upravim,že mě nepoznaj ani po hlase.
Jasně vole Já se tam stavim na čumendu,asi...
tak jak prde?Byls tam,nejezdili moc ve vodě?Co novýho na východě?Mr GS už má asi cestovní horečku.
kdepak......ale tady chcipnul Kubrt...eeee chtěl jsem říct pes
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA