Jó, přehradu Les Království mám kousek, tak jsem tam na výletě tak 3x ročně. Jednou jsem se překonal a dojel tam i na kole. No, přesněji na elektrokole. Bez těch motorů hold nemůžu být.
Tohle znám, navíc licence pro komerční využití není levná a vyřízení trvá několik měsíců. Naštěstí pro nekomerční činnost to není potřeba a zbývá jen dodržovat bezpečnostní pravidla, vzdálenosti od objektů apod.
Ještě jeden Jelimán...
Ivan přiložený následující obrázek:
LORD napsal:
Pracujete nekdo s Macem?
Co pouzivate za program na praci s fotkama?
Photoshop CC (základy uděláš v jednoduchém Adobe Bridge, který je součástí Photoshopu).
Před týdnem... Nejde o umění, ale pobavil jsem se. Byl jsem na předváděčce u dodavatele a chtěl se mi pochlubit, že má nový sortiment, myčky Karcher a že mi jejich technik zadarmo umyje auto. No tak jo. Nacákal na to tenhle hnus a když ho chtěl opláchnout, rozbila se wapka. Po 5 minutách vypínání, bouchání jak do staré televize, nahazování pojistek a tak milá myčka zase ožila, ale stejně jen tak napůl, takže jsem odjížděl s autem ještě trochu od pěny a po zaschnutí bylo auto samá zaschlá mapa. Spravilo to až umytí za 200,-:-).
Ivan přiložený následující obrázek:
servisak napsal:
proč to neoplách jen hadicí to by stačilo
On předvádět stroj a musel to udělat wapkou. A část map na karoserii by hadice stejně neřešila, s mokrým autem jsem odjížděl, kapky vítr roztahal po autě a nakonec jsem jel stejně do myčky. A hadice by to asi neudělala tak důkladně pod prahy, v podbězích atd. Je fakt, že tahle aktivní pěna narušila hodně starých nečistot a pak to šlo líp dolů Ale to už je OT.