Tak to jsem nepil, ale mam tu na zkoušku nějaký polský piva... Až je mi stydno že to tam mam co by kamenem dohodil a na pivo jsem tam nebyl... Nejvíc se těším na Wojaka Má to tři bílý hvězdy a zelenou etiketu
TOLI napsal:
Mě po budvaru bolí hlava až tak po pátym
V sobotu jsem měl 8 kroužkovaných 12°...a pak 3 lahvový Heinekeny...a pohoda...v neděli vyjížďka jak víno....
Já měl minulej pátek 7 budvárků a hlava mě bolela asi tak do 10 dopoledne.Ostatní kolegy do 10ti do večera
Aby si nás Péťa zítra nepovodil ve víně...??!!
...na pohodu...dám si lahvinku...jako správnej barbar to namíchám s kolou a jdu spinkat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zetor napsal:
TOLI....Hoegaarden...??!! Kekel světa....jak pivo s hruškovým džusem....
Ten je výbornej ale fakt silnej.
Tývoléé...tak to Tě neznám...to točí u Nás v Huse...to je fakt strašný...a ještě když daji plátek limety na okraj sklenice....to se mi chce vrhnout....
zetor napsal:
TOLI....Hoegaarden...??!! Kekel světa....jak pivo s hruškovým džusem....
Ten je výbornej ale fakt silnej.
Tývoléé...tak to Tě neznám...to točí u Nás v Huse...to je fakt strašný...a ještě když daji plátek limety na okraj sklenice....to se mi chce vrhnout....
Tu tam ještě rozmačkám
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
V sobotu jsem měl 8 kroužkovaných 12°...a pak 3 lahvový Heinekeny...a pohoda...v neděli vyjížďka jak víno....
Já měl minulej pátek 7 budvárků a hlava mě bolela asi tak do 10 dopoledne.Ostatní kolegy do 10ti do večera
...na pohodu...dám si lahvinku...jako správnej barbar to namíchám s kolou a jdu spinkat
to je doufám joke Petře
Próč? Alkohol se má míchat s nealkem,aby nebolela řepa ráno,tak to rovnou mixuju,nie?
tý woe...tak jsem se zbalil a mám polopráznou rolku buď nebudu mít půlku věcí nebo jsem už tak zkušenej motorkář,že za chvilku budu jezdit jenom s kreditkou
Nechcete někdo vzít nějaký trenky nebo něco,ať to můžu aspoň pořádně připevnit na nosič?
Jojo nejdřív tě nechaj vybrat z nějaký dobrý odrůdy, skvělej ročník archivní a ty to pak proleješ kolou a pana vrchního trefí n Už se těšim na jeho výraz.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
to je doufám joke Petře
Próč? Alkohol se má míchat s nealkem,aby nebolela řepa ráno,tak to rovnou mixuju,nie?
Tak předpokládám že ve sklípku asi nebudou mít krabicové víno a navíc když tam promluvíš tou tvou moravštinou tak vám třeba nalejou nějaké kvalitní víno a z toho hlava přece nebolí
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Mr GS napsal:
tý woe...tak jsem se zbalil a mám polopráznou rolku buď nebudu mít půlku věcí nebo jsem už tak zkušenej motorkář,že za chvilku budu jezdit jenom s kreditkou
Nechcete někdo vzít nějaký trenky nebo něco,ať to můžu aspoň pořádně připevnit na nosič?
Mr GS napsal:
Mr GS napsal:
TOLI napsal:
Já vemu 3krát kufr.Jet na moravu to už je dost adventure nie???
pmale se za vás začínám stydět
Co tam kuwa furt vozíte?
Mr GS napsal:
Já vezu věci i na kufrech....
Si tam dej spacák....
Jako druhej?
Aha....
vy jste fakt volové
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko