Tak jsem tedka dokoncil jeden demonstrativni priklad na fuzzy logiku, resp. jednoduche vicekriterialni rozhodovani.
Cilem bylo najit nejvhodnejsi motorku na cestu kolem sveta.
Vahy byly streleny od oka, samozreme subjektivni.
Vysledne poradi zkoumanych dvoukolaku:
1. BMW R 1100 GS (88,98 %)
2. BMW R 1200 GS Adventure (78,37 %)
3. BMW R 100 GS Paris Dakar (77,55 %)
4. Suzuki DL 650 VStrom (61,22 %)
5. BMW F 650 GS Dakar (55,10 %)
6. KTM LC8 Adventure (51,43 %).
Safra, a mam to cerny na bilym, ja to vedel, tu 11ku jsem nemel prodavat!
Mosquito napsal:
Hiksi pokud vis tak ja MESTAK jak si me nazval a velkyma pismenama oznacil opravdu nejsem takze je videt ze vis ... (domysli si to sam)
Hicks nemůže vědět všechno a někdy přestřelí,ale někoho slovně napadnout a pak rychle zamknout vlákno,aby se nemohl nikdo bránit to je pěkná srabárna.Od doby co jsem pořídil GSA,tak tady trávím víc času než je zdrávo.Vytvořila se u mě trochu závislost.Někdy mě tu občes někdo pěkně na..re.Nevím jestli toto bylo záměrem tohoto fora.Myslel jsem si,že si tady budeme všichni pomáhat a řešit vše na rovinu jako slušní lidi.No někteří to vidí asi jinak.Teď by bylo dobré kdyby to redaktor zamkl,aby se nemohl nikdo vyjádřit,tak jak to udělal u Ukradených motorek.Dějou se to,ale věci na tom světě,že kolegové.
Upravil PavelDR dne 09.04.2012 11:40
PavelDR - to ze to vlakno bylo zamcene, tak s tim nemam nic spolecneho. Proto jsem na pana mam komentar ke vsemu reagoval zde.
Ja pouze reagoval na to, ze nekdo napada praci nekoho jineho jen protoze napr jel rychle a tak dostal vice pokut a proto je PCR apod cela spatna. Proste miluju ty co umi jen napadat a ne tvorit neco konstruktivniho.
S tim ze v posledni dobe se tu utoci na lidi co jezdi na KTM ci 12GSA ci 800GS apod tu vidim v posledni dobe casto. Hold je to doba internetu kde kazdej je superman a vi vse nej a musi svuj nazor troubit verejne za kazdou cenu. Myslim ze je jedno co ma clovek za motorku. Hlavni je ze je s ni spokojenej a ze mu sedi. To je oc tu bezi.
3/6 Marines SEMPER FI