Jestli je v původním stavu, tak to bude minimálně r.2005 - modely 2004 měly černě lakované konce tlumiče výfuku. Tahle je má nerezové.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Potřebuješ z ní motor do sněhové frézy Né, jestli je OK, tak je za dobrý peníze (i třeba s nějakou menší investicí).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
nicholas1 napsal:
Není ta cena podezřele nízká? Krom toho, že jsem nenašel rok výroby, kolik má najeto atd...
Najeto má kolem 54 tisíc jestli jsem dobře viděl na tacháč, ale cena je opravdu hodně luxusní
Právě mi přijde až podezřele moc luxusní...ale tak třeba je to OK..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Pertla napsal:
nicholas1> Tak neváhej a zajeď se podívat ... čím déle přmýšlíš, tím dřív bude pryč .. kor za tyhle prachy.
Já už doma jednu mám
Jen mě to zaujalo ..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Není ta cena podezřele nízká? Krom toho, že jsem nenašel rok výroby, kolik má najeto atd...
Najeto má kolem 54 tisíc jestli jsem dobře viděl na tacháč, ale cena je opravdu hodně luxusní
Právě mi přijde až podezřele moc luxusní...ale tak třeba je to OK..
Luxusni?Za ty prachy uz mas krasnou 1150gs a samozrejme na dratech!
Jasný, já to myslel luxusní na 1200 GS
přeju Welimu dobrej kauf,ale pozor naj.4600 není serviska,motor 2012 má 81kw ,píše 77kw,připadá mě to výhodné inzeráty z ciziny,pokud se pletu a bude vše ok čemu nevěřím tak to bude super kauf.
Ta cenovka je hodně ujetá... Registrace udělaná dnes, cena mimo, údaje mimo, cena v Eur... Buď to fakt hodně spěchá, nebo je to pastička. Řečím "o peníze mi nejde" moc nevěřím, to může rovnou dát zadáčo, ne?
Každopádně držím palec aby v tom žádný háček nebyl.
No hlavně o prachy mu nejde ale motorka má na rámu známku z Anglie takže ji bud dovezl a kdo si doveze moto z Anglie když mu o prachy nejde???Spíš pujde do Inveltu a koupí novou ne,když 100 000Kč není žádnej peniz....