ty wogine, tady to fakt bylo maso. Ráno cca 10 nad nulou a okolo čtvrtý sněhová vánice a jeden nad nulou. Na autě jsem měl nasněženo, ještě že mám stále zimní gumy ;o))
jinak na běžky to už není pánové a jak jsem uvedl, zima 2015/2016 a běžkovíkend v Jizerkách je váš a bez keců/bez odmlouvání, prostě jako doma!
www.jantruhlar.cz
Jedině Rick a Fero.Já zimní sporty nemám rád.Na víkend jsme byli u Nikose v Hrádku n.N. a díval jsem se,že na sjezdovce na Ještědu je stále nějaký sníh,tak to můžeš zkusit tam.
.
...pojedete všichni pánové a nebojte, Jizerky jsou na pohodu
tak konec zimního vlákna za chvíli bude na chvíli léto, tak ať to nepropásneme a dá se jezdit ;o))
www.jantruhlar.cz
..to byla teď zima. zatím jste mi z běžek 2x unikli, ale teď to tak nenchám
České Švýcarsko dáme, já to naplánuji, dám info. Zkuste napsat nějaké preferované termíny. já asi nemůžu někdy na začátku července.
tzn. mohli bychom pojezdit České Švýcarsko, okolí Liberce, vzít Jizerky, Harrachov a třeba taky nějaké Českolipsko
a pánové, pojede i Sváťa - Allroad
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
..to byla teď zima. zatím jste mi z běžek 2x unikli, ale teď to tak nenchám
České Švýcarsko dáme, já to naplánuji, dám info. Zkuste napsat nějaké preferované termíny. já asi nemůžu někdy na začátku července.
tzn. mohli bychom pojezdit České Švýcarsko, okolí Liberce, vzít Jizerky, Harrachov a třeba taky nějaké Českolipsko
a pánové, pojede i Sváťa - Allroad