TomasTT napsal:
Milan Valda měl takový nápad, když byli u Bohumila tuhle na návštěvě, tak jsme to zrealizovali a Bohumil dostane ještě tento týden tuhle fotku Pavla Lišky s věnováním:
Parťáku Bohušu, rychle se dej do kupy, ať vyjedeme si. Zdar hochu, Pavel Liška
Tak snad mu to udělá radost. A Pavel to myslel vážně, jakmile bude Bohumil v pořádku, zve ho na projížďku.
Podobně zítra mi doveze Fanánek svojí vtipnou knížku s osobním věnováním tady marodovi, aby mu pak víc utíkal čas.
TomasTT napsal:
Milan Valda měl takový nápad, když byli u Bohumila tuhle na návštěvě, tak jsme to zrealizovali a Bohumil dostane ještě tento týden tuhle fotku Pavla Lišky s věnováním:
Parťáku Bohušu, rychle se dej do kupy, ať vyjedeme si. Zdar hochu, Pavel Liška
Tak snad mu to udělá radost. A Pavel to myslel vážně, jakmile bude Bohumil v pořádku, zve ho na projížďku.
Podobně zítra mi doveze Fanánek svojí vtipnou knížku s osobním věnováním tady marodovi, aby mu pak víc utíkal čas.
To se cení, todlencto. A vy víte, že mně můžete věřit, pane TomášTT, ale stejně nikomu nevěřte. Jenže kolik nás je takovejch jako vy.Dobrejch.
Tohle vlákno by mělo sloužit jako vzor chování lidí k sobě v každé společnosti.. Díky všem, co Bohumilovi přispěli, povzbudili ho návštěvou, nebo i jinak pomohli nebo potěšili. Myslím, že je to pro něj pořádný doping !! Tak kluku, ať brzo plácáš sestřičky po prdeli... !!
Upravil bluesbery dne 21.10.2013 22:33
bluesbery napsal:
Tohle vlákno by mělo sloužit jako vzor chování lidí k sobě v každé společnosti.. Díky všem, co Bohumilovi přispěli, povzbudili ho návštěvou, nebo i jinak pomohli nebo potěšili. Myslím, že je to pro něj pořádný doping !! Tak kluku, ať brzo plácáš sestřičky po prdeli... !!
Tak to je super nápad - díky chalani. Docela se těším, kam bude naše podpora gradovat. Zatím to vypadá, že příští rok nebude TT travel event, ale Bohumil travel event.
PS: pokud najdete nějakou pojistnou smlouvu (asi životku nejlépe s denním plněním), tak mrkněte, zda je tam i možná částečná úhrada - myslím si, že první zálohy je možný čerpat až po 3 měsících v nemoci.
R 1100 GS
Hlavne , u toho zivotka je nutny to hlasit hned (bez zbytecneho odkladu) pokud tam ma treba nahradu mzdy atd. sjednanou a ne az po skonceni jak u urazu, a da se dat i castecny plneni dopredu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pánové v pojištění se trošku orientuji.... 1. Promlčecí lhůta u životního pojištění je 10 let, takže nahlasit škodnou událost může v klidu i sám Bohumil až ho pustí z nemocnice.
2. Pokud je pojištění na pobyt v nemocnici- každá pojišťovna to má jinak- většinou hradí až zpětně a na druhou stranu z praxe vím, že nemocnice po domluvě může počkat až na plnění pojišťovny.
Spíš se obavám, jestli vůbec nějaká pojistka JE. Pokud ano, už by měl mledej v poště upomínku..... zkuste se ho zeptat- může začít řešit......
Drakulka napsal:
Pánové v pojištění se trošku orientuji.... 1. Promlčecí lhůta u životního pojištění je 10 let, takže nahlasit škodnou událost může v klidu i sám Bohumil až ho pustí z nemocnice.
2. Pokud je pojištění na pobyt v nemocnici- každá pojišťovna to má jinak- většinou hradí až zpětně a na druhou stranu z praxe vím, že nemocnice po domluvě může počkat až na plnění pojišťovny.
Spíš se obavám, jestli vůbec nějaká pojistka JE. Pokud ano, už by měl mledej v poště upomínku..... zkuste se ho zeptat- může začít řešit......
Řeším to s ním , Bohumil mi říkal že po první operaci mu to pokrylo náklady na pobyt a zbylo... Že je rád že to má.... Přišel dopis od nějaké pojišťovny ohledně nějakého pracovního úrazu z minula,tak jsem tam volal že je na operaci a prostě nemůže komunikovat,paní si to zapsala a bude se to řešit později. Poštu se mu snažím sledovat , přijde vždycky z hromádkou a přebíráme to...
Tak to je dobře Kdyby jste chtěli v tomto ohledu pomoct nebo poradit, dejte vědět- v téhle problematice se pohybuji už hodně dlouho... Ať se pacient stane brzy uzdraveným
Tak já ten "pobyt" prozatím nebudu řešit. Nechám to na Mildovi, jestli se to pořeší tou pojistkou. Kdyby to nějak nešlo, tak to pak pořešíme (buď převodem nebo tam zajedu zaplatit to hotově když tam budu na návštěvě). Každopádně se tam dneska stejně zastavím otravovat ho svojí přítomností
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Tak já ten "pobyt" prozatím nebudu řešit. Nechám to na Mildovi, jestli se to pořeší tou pojistkou. Kdyby to nějak nešlo, tak to pak pořešíme (buď převodem nebo tam zajedu zaplatit to hotově když tam budu na návštěvě). Každopádně se tam dneska stejně zastavím otravovat ho svojí přítomností
Velke podekovani Progranitovi,ktery dnes poslal Mildovi dost velkou castku na to,aby zaplatila cely Bohumiluv dosavadni pobyt v nemocnici!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak mám od Bohumila opět všechny pozdravovat. Vypadal v pohodě. Včera ho z chirurgické JIP přemístili na gastroenterologickou JIP, aby si lépe pohlídali výživu (tzv. jakej tekutej oběd mu mají do těla pustit ). Co se týče poplatků, tak jsem mluvil se sestrou a ta mi řekla, že dokud leží pořád v nemocnici, tak nemusí nic řešit (prostě poplatek narůstá a zaplatí se při odchodu) - ale byla to "normální" sestra, takže to ještě zítra prověřím se staniční nebo vrchní sestrou.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo: ja to overil u nas v fakultni nemocni jednak pres bratranka a jednak pres svyho bratra, opravdu pokud lezis tak nic neplatis a pak to bud zaplatis hotove, nebo ti vystavi fakturu a nebo dstanes slozenku s tim ze do 15 dnu to musis uhradit
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tondo: ja to overil u nas v fakultni nemocni jednak pres bratranka a jednak pres svyho bratra, opravdu pokud lezis tak nic neplatis a pak to bud zaplatis hotove, nebo ti vystavi fakturu a nebo dstanes slozenku s tim ze do 15 dnu to musis uhradit
a kolik to bude?
to tam SAKRA neni nejakej STROP?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
a kolik to bude?
to tam SAKRA neni nejakej STROP?
Bohužel není-máme tržní zdravotnictví-lidi to tak chtějí