3X napsal(a):
to bystricke: dávej průběžné info, to mě zajímá , díval jsem se na ni
budu muset povolat nějakýho odborníkavůbec mi to nejde stáhnoutdnes se mi dokonce sekl počálasi budu mít f těch windousech pěknej bordel
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
zdárek! Středu mám definitivně rezervovanou ať se děje co se děje...Aj dyby tragače padaly...nikdo mě neukecá na nic jiného než na vyjížďku...Tak kde se srazíme a kam pojedem?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
máš pravdu...to bylo blbé přirovnání:-) Tak aj dyby se dělo nevim co
Nefungují mi stránky na vkládání fotek http://www.imageshack.us/. Máte taky tyhle problémy?
To PavelGS:
Sakra tak to je škoda, my jeli úplně stejnou trasu. Objížďka přejezdu ke Kružberku, Bruntál, Rýmařov pak místo Skřítku Šternberk, politat ECCE Hommo a hlavní cestu nad městem a protože bylo moc hodin tak Olmík a po dálnici domů. Dojížděl jsem u pěkně po tmě.
Úprava
Kouknul jsem, že máš napsaný telefon, příště brnknu, a taky jsem na stránky dopsal svůj telefon.
Upravil paja1 dne 26.10.2009 20:03
Pája
to HonzaGS: tož dyby se dělo nevim co, tož to bych možná jel ...záleží na tom co ce bude dít
to Paja1: včera jsem se vracel těsně před pátou (plechovkou) z OV a na čtyřproudovce před Příborem jsem v protisměru registroval něco jako vínové R850R ...bylo docela šero tak jsem si nebyl jistý, ale hned jsem si na tebe vzpomenul a říkal jsem si: "kurnik, že by Pája dostal doma opušťák až do tmy?"
Upravil prezi dne 26.10.2009 22:25
To Prezi:
Mohl jsem to být, projížděl jsem tam tak kolem půl šesté, asiii
Až jsem se divil, že jsem byl propuštěn, manželka chtěla být hodná, protože stejně ví, že nám to už letos končí.
To Bystricke:
Naopak, perfektní odhad.
Po Šternberku jsme chtěli jet směrem na Opavu, ale kvůli času jsme zvolili zrychlený přesun domů po dálnici.
Pro zajímavost, nechal jsem si na motorce letní čas, nechce se mi to předělávat, protože před mrazy vyndám baterku a bude šlus s hodinami i ježděním.
Konečně funguje vkládání fotek, Harta v plné kráse. Pája
No ze svacou něco vymýšlíme...měl vymyšlený sraz v Lipníku na papoilu a pak že nějaký off...ještě mu napíšu a dám vědět sem...prej šel popít do knajpy...já jdu měnit baterku a dolít vodu...
...tož jak pánové? pokud se nic nedomluví, vyrazím alespoň na nějaké okolokomínové offroudíky
...okolo NJ, Oder a Fulneka se dá jezdit třeba tři hodiny v kuse
sraz v Lipníku nad Bečvou cca 9-30 až 10 (ja z nj ze shellky v 8/45) poté směr Přáslavice, Hlubočky ,Hrubá Voda(lehký off), Jívová (lehký off) , Domašov nad Bystřicí, Libavá Budišov nad Budišovkou ....... zatim jedeš ještě honzaGs
Upravil svaca04 dne 28.10.2009 08:03