Tak pomalu dokončuji topcase. Ještě mi chybí dodělat detaily, ale použitelný myslím je. Výsledek... posuďte sami
MartinM77 přiložený následující obrázek:
[7.88Kb]
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Hezký to je.. to jo, ale v létě... tam bude docela teplo nemyslíš? Proto nemám moc rád černé kufry. Černá barva je nejhezčí snad.. ale v létě nepraktická.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Hezký to je.. to jo, ale v létě... tam bude docela teplo nemyslíš? Proto nemám moc rád černé kufry. Černá barva je nejhezčí snad.. ale v létě nepraktická.
Njn...prostě v tom nebudu vozit čokoládu....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1: co je to za kufr to si delal sam ? jinak co ej to za panty ty plastovy
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
nicholas1: co je to za kufr to si delal sam ? jinak co ej to za panty ty plastovy
Koupil jsem od místního člena polotovar - kufr bez pantů, bez těsnění, bez zámků. Jen lakovanej kufr.
Panty jsou plastový s kovovýma šroubama.
ty panty jsou kovové pokud dobře vidím, a používá je i ten nový výrobce kufrů... je myslím od olomoooce
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
nicholas1> ty jo, jsi nebezpečně rychlej Ve čtvrtek to balím a v neděli večer je polepeno Jen bych potřeboval větší fotky, abych ti tam mohl najít chyby
GSA 1250 Rallye 2024
Dokonce Ti pošlou aji vorek zdarma. Jinak - ano, zámky jsou kovové.
Upravil MartinM77 dne 23.03.2014 20:54
jelikoz neni kopatabilni TT palubka se zvysenym plexi od BMW bylo nutne bud rezat TT coze podle me byla skoda a bude se jeste hodit a nebo proste udelat novou, takze po dobu testovani sem nechal udelat novej plech pod budiky nove je v nem:
1. voltmerte na prave strane
2. ovladani vyhrivaneho sedla vlevo ta packa
3. zasuvka ale ta byla v v TT
Dale sem musel jeste doladit kabelaz k pridavnym svetlum a zapojit origo vypinac svetel mezi nama ta investice se vyplatila je super a natahnout kablez k tomu vyhrivanymu sedlu
Jinak na masine bylo delany ted toho vic: novej kryt chladice z nerezu, zadni pruzina hypepro, novej stojan hlavni, novej vejfuk, par ochranych ptakovin
Upravil schrek dne 24.03.2014 08:55
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Stewe napsal:
nicholas1> ty jo, jsi nebezpečně rychlej Ve čtvrtek to balím a v neděli večer je polepeno Jen bych potřeboval větší fotky, abych ti tam mohl najít chyby
Víš, jak jsem se těšil?
Hele chyb je tam hafo...Protože udělat ty rohy bylo dost hrozné...má to ještě mouchy...