Lokalita: Moravské Budějovice
26°jasno a mirne fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
28°jasno a nefouka ,silnice-sucha
Upravil zmijon dne 21.08.2009 13:44
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
10°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Kósek od Brna na východ:
Zgóml sem to venku a čučím jak tele na nový vrata. Von tam poletuje sníh nebo co to je ....... Zima jak v ruským filmu, no na kópání už to néni. Tak doufám, že už máte zazimováno
Upravil swat dne 15.10.2009 11:30
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přeloučsko-zima jaxviňa ,fouká a padá sníh s deštěm.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kolem Sázavy zatím sníh nedorazil, byl jsem právě navštívit Emila a jeho novou přítelkyni. Mají to tam hezké, jen Emil na mně neměl čas, šel zrovna kupovat saně, jak viděl v TV tu kalamitu..
bluesbery napsal(a):
Kolem Sázavy zatím sníh nedorazil, byl jsem právě navštívit Emila a jeho novou přítelkyni. Mají to tam hezké, jen Emil na mně neměl čas, šel zrovna kupovat saně, jak viděl v TV tu kalamitu..
tak to nevim...
...ale mohli bychom Emila obetovat, co myslis?
Treba to udobri Bohy pocasi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...mají hezkej obraz :Krajinka v zimním hávu,měl by ho vyměnit,za svoji starou
Upravil Kubrt dne 15.10.2009 15:06
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V Machove bylo uz rano 20cm snehu.Pres den to trochu slehlo,ale ted pada docela huste.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!