No já už měl zajištěno minulej tejden .V pátek mám instalaci v Humpolci tak přemejšlim že bych tam dovalil na mašině a pak se k tobě připojil ale asi se na to vyprdnu do 16:00 bych to měl do prahy stihnout takže v 18:00 tam budu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak jsem si dneska prodlouzil smenu.Byl jsem na nocni a rano prisel kluk(asi trochu zhulenej)jestli nezustnu misto nej jeste na rano.Tak jsem si dal sestnactku,dojel na kole domu,vypil 2 piva a pred hodinou jsem vstaval.A za 5 minut jedu na kole zase na nocni.
TOLI napsal:
No já už měl zajištěno minulej tejden .V pátek mám instalaci v Humpolci tak přemejšlim že bych tam dovalil na mašině a pak se k tobě připojil ale asi se na to vyprdnu do 16:00 bych to měl do prahy stihnout takže v 18:00 tam budu.
Já mám spicha v 11:30 v Táboře s Kamilem a v 13:30 U Žižky bez Žižky...
vevis napsal:
Tak jsem si dneska prodlouzil smenu.Byl jsem na nocni a rano prisel kluk(asi trochu zhulenej)jestli nezustnu misto nej jeste na rano.Tak jsem si dal sestnactku,dojel na kole domu,vypil 2 piva a pred hodinou jsem vstaval.A za 5 minut jedu na kole zase na nocni.
No dobře ty ale aspon bude brzo zase na novýho dvouventila ne?
vevis napsal:
TOLI napsal:
Si homoděj ,kufry byli v rumunsku i albánii.I s taškama
Ty jsi ta ky dobrej češtin:kufry byli !!.Nejsi náhodou ze Čech?
No joooo ty si nám tu ještě scházel Budu měnit olej v kardanu nevíš co tam mám dát??? doufám že dovalíš na nějakou brzkou akci.
Upravil toli dne 18.04.2012 21:43
kuwááá...proč nemůžu vkládat smajlíky...jsem jak bez ruky!!!!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA