TomasTT napsal:
Mějte se tu zatím hezky, na 14 dnů se odmlčím... přístup na net budu mít velmi omezený. Díky za pochopení.
tyy mrchoo! tak si to uzijte!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
s tema fotkami nevim, jde to snadno publikovat na facebook ale sem to z mobilu neumím, založím galerii na FB kde nebude potreba registrace
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
s tema fotkami nevim, jde to snadno publikovat na facebook ale sem to z mobilu neumím, založím galerii na FB kde nebude potreba registrace
to by bylo super dík moc
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
dneska tady z kempu odjíždělo 9 motorek z Brna
a taky volal Honza Zlabek ze stoji nekde u MHamidu v offroadu s vychcanym olejem - gufero v háji, tak tam bude veselo
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak si to tam Tome uzijte, jinak v servise uz vam stoji pekna lahev s dusikem na plneni tlumicu , pristi tejden jeste dovezem kompletni budikovou vybavu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
zdravim.
hladam daky napad a pomoc pri zobudeni mojeho zuno 550. minuly rok sme boli prec na 2 tyzdne a vsetko fungovalo. ked sme sa vratili som odparkoval motorku asi v oktobri a nechal na nej v drziaku gps. teraz ked som vytiahol moto tak gps nejde zapnut. myslel som ze kontakty a vybila sa baterka (inak moto bola cely cas na nabijacke a chytila na prvy krat). tak som skusil autobavijacku v aute ak by bol zly drziak na moto. ale ani v aute sa to nerozbehne. uplne hluche
nestalo sa to niekomu? potreboval by som to vyriesit lebo buduci tyzden odchadzam a chcem si vziat toto gps so sebou.
vdaka za rady a pomoc
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal:
zdravim.
hladam daky napad a pomoc pri zobudeni mojeho zuno 550. minuly rok sme boli prec na 2 tyzdne a vsetko fungovalo. ked sme sa vratili som odparkoval motorku asi v oktobri a nechal na nej v drziaku gps. teraz ked som vytiahol moto tak gps nejde zapnut. myslel som ze kontakty a vybila sa baterka (inak moto bola cely cas na nabijacke a chytila na prvy krat). tak som skusil autobavijacku v aute ak by bol zly drziak na moto. ale ani v aute sa to nerozbehne. uplne hluche
nestalo sa to niekomu? potreboval by som to vyriesit lebo buduci tyzden odchadzam a chcem si vziat toto gps so sebou.
vdaka za rady a pomoc
Jak dlouho jsi to zkousel nabijet? Me se jednou stalo neco podobneho a trvalo to par hodin na dobijecce, nez se navigace opet "probudila".
na moto to bolo par mesiacov. v aute asi po hodinu a nic. teraz som vygooglil ze pripojit k pc. tak sa to zobudilo. nabehol dosplej. ale ked to odpojim tak to zhasne a nejde. skusim to tam nechat este dlhsie a uvidim ci sa to po odpojeni rozbehne. len verim tomu ze to bude nabijat aj cez drziaky potom.
xNOKIAx napsal:
na moto to bolo par mesiacov. v aute asi po hodinu a nic. teraz som vygooglil ze pripojit k pc. tak sa to zobudilo. nabehol dosplej. ale ked to odpojim tak to zhasne a nejde. skusim to tam nechat este dlhsie a uvidim ci sa to po odpojeni rozbehne. len verim tomu ze to bude nabijat aj cez drziaky potom.
Nech to dyl nabijet. Mas asi uplne vybitou baterii a par hodin bude trvat, nez se vzpamatuje. Stalo se mi presne to same. Klidne to nech pripojene k PC. Nabijeci proud u Garminu je dost maly a tak nabijeni trva pomerne dlouho.
cez pc to islo nabujat. nabilo sa to ale gps nevie ze je osadene v stojane stale pise treba pripojit drziak
skusal som aj reset aj baterku von a nic
takze po niekolkych poskusoch sa neporadilo urobit zuno 550 aby fungovalo na drziakoch. nastastie mam kamarata ktory mal trpezlivost a pozrel na to. nasiel ze na spodnom plosnom spoji kde sa dotykaju piny bola mala prasklina na konektore a preto to nedetekovalo drziak. uz to nastastie ide. verim ze to vydrzi dlhsie. takze pozor na brusenie a podobne veci aby ste to niekto neznicil. (ja som to len najjemnejsim brusnym paierom precistil) a neviem ci to pri tom odislo alebo sa nieco ine tomu stalo.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[44.73Kb]
Oni ty plošky nejsou žluté jen tak pro nic za nic... Je to vrsva napařeného zlata, čistit se to dá chemicky (technické spreje) a nebo se používá pryž (klasická školní guma), ale i s ní hodně opatrně. Šmirglem to akorát podrápeš a časem to začne oxidovat.
to bol bruysny papier s zrnitostou 1500. ale ked to bolo prasknute tak sa to mohlo stat aj inak asi.
Prosím o radu ohledně GPSmap 62cx - jak zruším navigování? Dojedu do cíle a chci vypnout navigování. U 60ky byla v menu možnost - zrušit navigaci (nebo tak něco). Tady nic takového nemůžu najít, nebo koukám blbě...
Předem díky za popostrčení správným směrem
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.