Úžasný zprávy.
Tondo jestli to budeš číst zavolej mi nebo napiš číslo,bohužel jak jsem měnil telefon nemám polovinu čísel.Domluvíme návštěvu.Jestli má dovoleno číst tak mám doma krásnejch tak 30 čísel časopisu Motocykl z roků 96-98 a myslím,že by mu to trošku mohlo udělat radost.Je tam i test 1100GS podle kterýho jsem se i já trochu řídil,chvilku při výběru.
Fanos Rusicka napsal:
Úžasný zprávy.
Tondo jestli to budeš číst zavolej mi nebo napiš číslo,bohužel jak jsem měnil telefon nemám polovinu čísel.Domluvíme návštěvu.Jestli má dovoleno číst tak mám doma krásnejch tak 30 čísel časopisu Motocykl z roků 96-98 a myslím,že by mu to trošku mohlo udělat radost.Je tam i test 1100GS podle kterýho jsem se i já trochu řídil,chvilku při výběru.
Ahoj Fando. No, to čtení asi ještě nebude to pravé ořechové - taky jsem mu nabízel, že mu něco přinesu, ale odmítnul mi to, že ho čtení ještě dost unavuje.
Číslo ti pošlu (a mám ho i v profilu) a návštěvu samosebou domluvíme - bude určitě rád.
Hele, našel jsem jeden "obrázek", který jsem fotil na loňské Jaderné párty - slušelo vám to spolu v tričkách BMWGS : http://tonda1200....CN3490.jpg...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Tak já ten "pobyt" prozatím nebudu řešit. Nechám to na Mildovi, jestli se to pořeší tou pojistkou. Kdyby to nějak nešlo, tak to pak pořešíme (buď převodem nebo tam zajedu zaplatit to hotově když tam budu na návštěvě). Každopádně se tam dneska stejně zastavím otravovat ho svojí přítomností
Velke podekovani Progranitovi,ktery dnes poslal Mildovi dost velkou castku na to,aby zaplatila cely Bohumiluv dosavadni pobyt v nemocnici!
Tento týden vyrážíme za Bohumilem, beru i jeho synátora a předáme mu pozdrav od Pavla Lišky a taky tady od všech
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Tak jsme se dnes s kamarádem Morganem zastavili zase za pacientem. Měl z nás radost stejně jako když jsme se tam včera zastavili s Pertlem. Byli jsme tam mimo návštěvní dobu (docela na tomhle oddělení na tom dodržování návštěvní doby lpí - je tam tuším 14-16h), takže nás tam musela "protlačit" moje kamarádka Nicméně jsem mluvil se staniční sestrou o tom zaplacení pobytu a doporučila nám to zaplatit. Jestli jsem to dobře pochopil, tak z toho důvodu, že nemocnice jako taková je sice jeden subjekt, ale každé oddělení "fakturuje" pobyt zvlášť, takže Bohumil měl u sebe fakturu za JIP ORIM a za chirurgickou JIP - a splatnost je tam říkala myslím 15 dní po propuštění z oddělení - další fakturu dostane až ho zase v budoucnu převelí z gastroenterologické JIP.
Tak jsem to raději zaplatil a doklady o zaplacení poslal Mildovi (jakožto ministrovi financí).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Milan V , Tomáš TT - super nápad!!! + ostatní : SMEKÁM KLOBOUK A HLUBOCE SE VÁM KLANÍM.Tohle vlákno je dokladem opravdového kamarádství! Jste BORCI Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.