Díky kluci za fajnou vyjížďku ikdyž se trasa poněkud razantně změnila tak byla výborná, jen mít lepší obutí :-( no nic tak doufám že se příště zase něco podobného povede..... boty už suším u radiatora
Pěkně jste si dnešek užili. Tak přidám taky něco málo, ale z opačného konce Moravy. S Bohumilem a dalšími kámoši jsme si udělali dnes malej gastrovýlet na zvěřinové speciality na motorest Vyhlídka.
Nějaký foto: http://tonda1200.....idnes.cz/
…vidíš, já zapomenul na gastronomii naší včerejší vyjížďky – my se zastavili v Daskabátech „U Matesa“ a spokojenost …třeba „Kančí plec, knedlík, zelí“ mohu doporučit
Tak jsem se sem konečně dostal Ty baby jsou hrozné zdržovačky*pissed* Vyjížďky byla super...proběhl při ní i křest mé brambůrky, ale naštěstí to odnesl jen levý blinkr (už mám objednaný nový)a ohnul se trochu fofrklacek a možná nějaký škrábanec navíc bude...ale to nevím, zatím to tajemství skrývá vrstva bahna
prezi: můžeš hodit všechny tvé fotky na rajče nebo někam? díky
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
...tak jsem byl chvíli venku a je fakt, že ty 3 stupně "teploty" jsou docela znát ...ale sluníčko pocitově takových 5 stupínků přidává
...stejně to ale vidím spíše na brouzdání polňaček a pastvin, kde se člověk trochu zahřeje i pohybem - alespoň dopoledne než se oteplí ...po obědě bych možná vyrazil i někam kousek dál po silnici
...mám sraz s kluky KTM-káři - vyrážím za chvíli
...uvidím jak se to vyvrbí a kam mne zavlečou ...pokud to bude po cestě, tak ti dám vědět
Upravil prezi dne 31.10.2009 09:47